Oyun Steam'de Ubisoft oyunları indirime girdi

• Konuyu başlatan 490836
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 69
  • Görüntüleme 5.893
Konuyla alakasız ama Sunum yapacaktınız yaptınız mı ?
Yok hocam.Ders programı değişince sunum için hazırlık yetişmedi. Hoca da insaflı davranıp haftaya hazırlayıp getir dedi. Pazartesi halledeceğim o işi.

Hangi sürümü alırsam Watch Dogs 1 geliyor dostum? Asıl oynamak istediğim oyun 1. oyun çünkü.
89TL'lik Watch Dogs Legion Gold Edition veya 107TL'lik Ultimate Edition'ı alırsanız Watch Dogs 1 ve DLC'leri geliyor. Ultimate Edition'ın içinde Watch Dogs Legion Online modu için ekstra şeyler var fakat Online kapatıldığı için Ultimate almak mantıksız. Gold Edition alın geçin. Hem Watch Dogs 1+ DLC'ler hem de Watch Dogs Legion'ın hikâye DLC'lerini veriyor.

Yok hocam.ders programı değişince sunum için hazırlık yetişmedi. Hoca da insaflı davranıp haftaya hazırlayıp getir dedi. Pazartesi halledeceğim o işi.

89TL'lik Watch Dogs Legion Gold Edition veya 107TL'lik Ultimate Edition'ı alırsanız Watch Dogs 1 ve DLC'leri geliyor. Ultimate Edition'ın içinde Watch Dogs Legion Online modu için ekstra şeyler var fakat Online kapatıldığı için Ultimate almak mantıksız. Gold Edition alın geçin. Hem Watch Dogs 1+ DLC'ler hem de Watch Dogs Legion'ın hikâye DLC'lerini veriyor.

Çok iyi. Teşekkürler bilgilendirme için. Bu Edition'lar niye normal sürümden daha ucuz?

Çok iyi. Teşekkürler bilgilendirme için. Bu Edition'lar niye normal sürümden daha ucuz?
Fiyatlandırma hatası. Ubisoft gidip Standart Edition'ı güncel kurdan baz alırken diğer versiyonları eski kurdan baz almış. Watch Dogs Legion sevilmeyen ve satmayan bir oyundu zaten. O yüzden fiyatlandırmaya dikkat etmemeleri normal. AC Valhalla'da mesela böyle bir fiyatlandırma hatası yok. Far Cry 6 Steam'e geldiğinde onda da böyle bir fiyatlandırma hatası olmayacaktır. Bu fiyatlandırma hatası hâla düzeltilmedi ve düzeltilme ihtimali de var. O yüzden çok oynamak istiyorsanız bence kaçırmayın.

Hikaye bağlantısı yok hocam.
Hiçbir oyun doğrudan bağlantılı değil fakat her oyunda ufakta olsa göndermeler oluyor. Mesela Watch Dogs Legion'da 1. ve 2.oyundan karakterlerin kendine özel görevleri vs. var. Ben görevleri yapmadım fakat muhtemelen önceki oyunlarla bağlantılıdır. Bir de Watch Dogs Legion'ın Bloodline isimli hikâye DLC'sinde 1.oyunun ana karakteri var ve adam direkt kapakta. Yani Watch Dogs Legion'da ben 2.oyunla dev bir bağlantı görmedim fakat 1.oyun şart gibi gözüküyor. Eğer 89TL'ye Watch Dogs Legion Gold Edition alırsanız Watch Dogs 1 ve DLC'leri bedavaya geliyor zaten.
Bilgilendirme için teşekkürler. Gold Edition'ı almaya karar verdim.

Ac valhalla alacağım gibi dlc ler çok fark eder mi?
Bir tek Siege of Paris DLC'sini sevmiştim ben. Wrath of Druids çok sıkıcı, Dawn of Ragnarok ise yeni şeyler denemeye çalışıp bunları çok iyi yapamamış. Ayrıca AC Origins gibi 30-50 saat sürecek iddiaları da yalan çıkmıştı. 3 ücretli DLC'yi %100 yaparak bitirmen 20-30 saatini ancak alır. Onun dışında oynanış olarak hepsi bir şeyler katsa da çok tatmin etmiyor.

Hala kazık fiyat. Geçen hafta Voidu üzerinden Valhalla Complete Edition'u 176 liraya,Odyssey Ultimate Edition'u 118 liraya aldım. Steam'de standart versiyonları bile benim full paket olarak aldığım fiyatın üstünde satılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı