Oyun Steam'de Ubisoft oyunları indirime girdi

• Konuyu başlatan 490836
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 69
  • Görüntüleme 5.891
Rainbow alınır mı, ne diyorsunuz? Uzun zaman sonra oyun dünyasına geri döndüm. Online birşeyler arıyorum, gördüğüm kadarıyla Rainbow çok tutuluyor gibi ama eski olduğundan pek emin olamadım. Sanki ilk çıktığı zamanlar bu kadar popüler değildi.
2-3 sene öncesine kadar daha popülerdi R6S, şu an yavaş yavaş ölüyor maalesef. Bana göre Rainbow Six: Siege rekabetçi FPS oyunların arasında en iyisidir. Ama sabrın yoksa hiç satın alma, çünkü öğrenme eşiği epey yüksek olan bir oyun Rainbow Six: Siege, girer girmez harikalar yaratabileceğin bir oyun değil. Aimin ne kadar iyi olursa olsun o haritaları ezberlemedikten sonra pek bir şey yapamıyorsun.

Far Cry 5 ve wathc dogs Legion aldım. Ancak şöyle bir durum var. Yedek hesabıma aldım bu oyunları ve ana hesabımdaki Ubisoft hesabımda oynayabilir miyim? Ya da şöyle sorayım. Tek Ubisoft hesabında iki farklı Steam hesabını kullanabilir miyim?

Far Cry 5 ve wathc dogs Legion aldım. Ancak şöyle bir durum var. Yedek hesabıma aldım bu oyunları ve ana hesabımdaki Ubisoft hesabımda oynayabilir miyim? Ya da şöyle sorayım. Tek Ubisoft hesabında iki farklı Steam hesabını kullanabilir miyim?
Benim bildiğim bir hesaba bir Steam hesabı bağlanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı