Oyun Steam'de Ubisoft oyunları indirime girdi

• Konuyu başlatan 490836
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 69
  • Görüntüleme 5.930
Far Cry 3 ileride daha fazla indirime girer mi?
10 yıllık oyun artık daha fazla indirim görmez diye düşünüyorum. %90 indirim gördüğü oldu fakat ya Ubisoft Store ya da Playstation Store'da o tarz dev bir indirim gördü. Steam'de hiç %90 indirim gördüğünü görmedim.

Eh, zam yemeseydi güzelinden bir Syndicate ve Brotherhood almak güzel olabilirdi. Ama bu fiyatlardan alamam, konsoldan daha ucuza oyun alabileceğim kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. 70 liraya Syndicate, Unity ve Black Flag aldım.

Umarım bahar indiriminde de rainbow indirime girer şuan param kalmadı.
İndirimler 9 Mart'ta bitecek olarak gözüküyor. Ya indirimleri direkt uzatırlar ya da arada 7 gün bırakıp tekrar indirime sokarlar fakat her türlü Bahar indirimlerini es geçmezler.

10 yıllık oyun artık daha fazla indirim görmez diye düşünüyorum. %90 indirim gördüğü oldu fakat ya Ubisoft Store'ya da PlayStation Store'da o tarz dev bir indirim gördü. Steam'de hiç %90 indirim gördüğünü görmedim.

Bir ara 13.75 TL'ye düşmüştü. Keşke o zaman kaçırmasaydım.

Assassin's Creed Valhalla, Steam'e yeni gelmiş bir oyun olarak fiyatı iyi sayılır.
Eski fiyatını saymazsak 230TL'ye 100 saatlik deneyim fena değil fakat oyun çok fazla ücretli ve ücretsiz DLC aldı. Ücretli DLC'ler için 600TL'lik Ultimate Edition şart sayılır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı