Steam'de yayımlamak üzere korku oyunu projesi

Daha fazla  
Merhabalar. 3 yıllık mobil oyun geliştirmeden sonra kendimi bilgisayar platformu içinde güzel bir oyun geliştirebilecek düzeyde buldum. Ve yeni bir korku oyunu yapmaya karar verdim. Oyunu elimden geldiğinde kısa bir süre içerisinde çıkarmayı düşünüyorum. Fikir ve önerilerinizi bu konuda söyleyebilirsiniz. Aynı şekilde gelişmeleride bu konuda paylaşacağım. Oyunda hem Single Player hemde Multiplayer mod olacak. Oyunun jumpscare'den çok oyuncuya korkuyu tam manasıyla yaşatmasını istiyorum. Aynı şekilde oyunda bulunan tüm ama tüm objeler etkileşimli olacak. (İncelenebilecek.) İlk olarak 1. evin ilk katını yaptım. Aşağıda fotoğrafı mevcut. Oyuna eklememi istediğiniz şeyleri söylerseniz çok mutlu olurum. (Oyunun fiyatını şimdilik 14-15 tl olarak düşünüyorum. Yayınlanınca bir çok key dağıtacağım.)
1644696405918.png

Merhabalar. 3 yıllık mobil oyun geliştirmeden sonra kendimi bilgisayar platformu içinde güzel bir oyun geliştirebilecek düzeyde buldum. Ve yeni bir korku oyunu yapmaya karar verdim. Oyunu elimden geldiğinde kısa bir süre içerisinde çıkarmayı düşünüyorum. Fikir ve önerilerinizi bu konuda söyleyebilirsiniz. Aynı şekilde gelişmeleride bu konuda paylaşacağım. Oyunda hem Single Player hem de multiplayer mod olacak. Oyunun Jumpscare'den çok oyuncuya korkuyu tam manasıyla yaşatmasını istiyorum. Aynı şekilde oyunda bulunan tüm ama tüm objeler etkileşimli olacak. (incelenebilecek.) İlk olarak 1. evin ilk katını yaptım. Aşağıda fotoğrafı mevcut. Oyuna eklememi istediğiniz şeyleri söylerseniz çok mutlu olurum. (oyunun fiyatını şimdilik 14-15 TL olarak düşünüyorum. Yayınlanınca birçok key dağıtacağım.)
Eki Görüntüle 1303465

Hocam ilk yayınladığınızda birkaç gün bedava sunsanız heyacanlandım bu arada iyi çalışmalar.

Merhabalar. 3 yıllık mobil oyun geliştirmeden sonra kendimi bilgisayar platformu içinde güzel bir oyun geliştirebilecek düzeyde buldum. Ve yeni bir korku oyunu yapmaya karar verdim. Oyunu elimden geldiğinde kısa bir süre içerisinde çıkarmayı düşünüyorum. Fikir ve önerilerinizi bu konuda söyleyebilirsiniz. Aynı şekilde gelişmeleride bu konuda paylaşacağım. Oyunda hem Single Player hemde Multiplayer mod olacak. Oyunun jumpscare'den çok oyuncuya korkuyu tam manasıyla yaşatmasını istiyorum. Aynı şekilde oyunda bulunan tüm ama tüm objeler etkileşimli olacak. (İncelenebilecek.) İlk olarak 1. evin ilk katını yaptım. Aşağıda fotoğrafı mevcut. Oyuna eklememi istediğiniz şeyleri söylerseniz çok mutlu olurum. (Oyunun fiyatını şimdilik 14-15 tl olarak düşünüyorum. Yayınlanınca bir çok key dağıtacağım.)
Eki Görüntüle 1303465
Güzel gözüküyor, genel olarak piyasadaki çoğu korku oyununu oynadım. Eğer test aşamasına gelirseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa seve seve yardım ederim.

Çok jumpscare değil de yerinde tadında jumpscare olursa güzel olur.
Aynen öyle düşünüyorum.
Hocam ilk yayınladığınızda birkaç gün bedava sunsanız heyacanlandım bu arada iyi çalışmalar.
Belki ilk gün bedava sunabilirim ondan sonra tam fiyat değilde indirimli fiyat uygulayacağım 3-4 gün.
Destek veririz türklerden böyle. Şeyler beklemek mükemmel :)
Çok sağolun.
Güzel gözüküyor, genel olarak piyasadaki çoğu korku oyununu oynadım. Eğer test aşamasına gelirseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa seve seve yardım ederim.
Yardıma ihtiyacımız olursa sizi bir konuda etiketleyip bildireceğim hocam.
Allah rızası için düşük sistem gereksinimli olsun. Bir de 4-5 TL ile alamıyorum oyunu ya :D
Şöyle bir sistem yapacağım. Düşük ayarlara alınca bayağı düşük. Yüksek ayarlara alınca bayağı yüksek olacak.

Aynen öyle düşünüyorum.

Belki ilk gün bedava sunabilirim ondan sonra tam fiyat değil de indirimli fiyat uygulayacağım 3-4 gün.

Çok sağ olun.

Yardıma ihtiyacımız olursa sizi bir konuda etiketleyip bildireceğim hocam.

Şöyle bir sistem yapacağım. Düşük ayarlara alınca bayağı düşük. Yüksek ayarlara alınca bayağı yüksek olacak.

Hocam bitirdiğiniz gün bildirir misiniz? Oynamak istiyorum.

Bence bir korku oyununu korkunç yapan sesleri, tek başınıza oyun yapıyorsanız her şeyi güzel yapabileceğinizi sanmıyorum ve bir şeyler amatör olarak kalacak, bence sağlam bir ekip kurup bu işe girişin.

Bence bir korku oyununu korkunç yapan sesleri, tek başınıza oyun yapıyorsanız her şeyi güzel yapabileceğinizi sanmıyorum ve bir şeyler amatör olarak kalacak, bence sağlam bir ekip kurup bu işe girişin.
Ekibim var hocam merak etmeyin.
Hocam bitirdiğiniz gün bildirir misiniz? Oynamak istiyorum.
Bitirdiğimde yeni bir konu açıp sizi de bilgilendireceğim hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı