Steam'den kaldırılmış oyun key ile alınabilir mi?

GTA remake gibi olmaz inşallah bunun sonu da :(

Şimdi araştırdım Rockstar remedy ile birlikte yapacakmış oyunu yani sağlam oyun olacak. Bir de GTA Trilogy remakeyi GTA serisini Mobile portlayan Rockstar Games'in alt firması yapmıştı bunu büyük ihtimalle ana firma yapar. Rockstar Games'in 12 tane şirketi var diye biliyorum.

Şimdi araştırdım Rockstar remedy ile birlikte yapacakmış oyunu yani sağlam oyun olacak. Bir de GTA Trilogy remakeyi GTA serisini Mobile portlayan Rockstar Games'in alt firması yapmıştı bunu büyük ihtimalle ana firma yapar. Rockstar Games'in 12 tane şirketi var diye biliyorum.
Acaba hikaye yine çizgi roman gibi mi anlatılacak ?

Rockstar ne kara kalitelide olsa bence piyasada EA'den sonra en açgöz oyun firması. Max Payne kaldırılmadan önce bile pahalıydı. Allah bilir şimdi ne kadara getirirler.

Alınabilir. Ben de Duke nukem: Manhattan project almak istiyordum ama çok pahalı keyler. Yalnız konu çok faydalı oldu Max Payne 3'ü almak istiyordum ama 55 TL veresim yoktu, sayenizde öğrendim. Teşekkürler.

Manhanttan projecti isterseniz iOS cihazınızdan satın alabilirsiniz.(androiddde var mı bilmiyorum) orada da var. Rica ederim. İosda 35tl full oyun.

Son düzenleme:
Manhanttan projecti isterseniz iOS cihazınızdan satın alabilirsiniz.(androiddde var mı bilmiyorum) orada da var. Rica ederim.
Biliyorum hocam iPhone'da vardı ama Android'e geçtim, Google Play'de de yok maalesef. PC için abandonware olduğu için korsan indirdim ben de mecbur. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı