Steam'den Parayı Çekti Ama Göndermedi

Adil kullanım kotası aşılmadığı durumda da 600 KB/s biraz az gibi. Tabi bağlanılan yer, ve altyapı bunu etkileyebilir. Tavsiyem, bulunduğun yere fiberoptik kablo döşendiğinde ve verdiğin taahhüt bittiğinde direk Superonline'a geç. :)
 
SuperOnline'a hiç güvenimiz yok. Burada bayisi yok ve başvurduğumuzdan 1 ay sonra geri döndüler ve bağlanamaz dediler. TTNET'e gittik, ertesi akşam internetteydim. :D

Arayıp ne diyeceğim? Nasıl yükseltilecek ki?
 
Arkadaşlar bendede aynı sorun var amam oyun gelmedi. 
Berke sende kaç gün oldu oyunu alalı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında "Sınırsız" altında herhangi bir sınır koymaları yanlış diye biliyorum.

Belki arayıp söylerseniz hızınızı yükseltirler.
 
Ya cuma günü yaklaşık 100 liralık alışveriş yaptım. Fakat paypal nakit ile paramı aldılar. Steamda fakat oyunlar kütüphaneme gelmedi yardım ederseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında "Sınırsız" altında herhangi bir sınır koymaları yanlış diye biliyorum.

Belki arayıp söylerseniz hızınızı yükseltirler.
Hayır, sınırsız diyorlar ancak AKK hakkında da kullanıcıyı bilgilendiriyorlar. Sitede buna dair bilgi butonları var. Tam sınırsız paketler var, ancak çok pahalı.

Şöyle düşün, internet paketinde belirtilen hız gerçek hız değildir. Maksimum hızdır, ki bu nedenle 8 MBit pakette Berke Kan 600 KB/s ile indirme yapıyor.

Herşey göründüğü gibi olmuyor. Müşteriyi gaza getirme yöntemleri bunlar. :)
 
James oyunu indirime girdiği gün aldım. Cuma akşamı sanırım. Dün akşam da bakiyemi kontrol ettim. Para geri gelmiş. Sonra bir daha baktım ben harcamadan 1,66 lira kalmış ama oyun kütüphaneme eklenmişti.

AKK herkesde var. Hızın artmasını çok istiyorum. 4 MBPS nedir ya? :(
 

Yeni konular

Geri
Yukarı