Steam'den satın alınan oyun kütüphaneye gelmedi

  • Konuyu başlatan w00zy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 63
  • Görüntüleme 5B
Herkes Steam'ı eleştiremezsin demiş de bir oyun platformun da aldığın anda kütüphanene gelmesi lazım bekletme gibi bir durum olamaz. Arkadaş haklı.
 
Vallahi bana geçen gün oldu eğer ödeme yönteminde Mastercard BoaCompra vs. ile ödediysen yani Mastercard yerine Mastercard BoaCompra veya Visa yerine Visa BoaCompra ile ödediysen geç gelmesi normal desteğe yazınca cevap gelince düzeltmiş oluyorlar zaten :) artık BoaCompra kullanmayınız. Çözüm bu.
 
Satin alma gecmisinde ne yaziyor tam olarak?


Surada gösteriyor mu?
 
Steam destekten yeni mesaj geldi fakat anlamadım önceden yaşayanlar anladıysa açıklarsa çok mutlu olurum


'Merhaba,

Bu satın alımı kontrol ettim ve bankanız tarafından reddedildiğini doğruladım. Bu, çoğu durumda bankanızın bize yollayabilmesi için hesapta yeterli bakiye olmadığı anlamına gelir ya da hesabınızda uygulanan bir kısıtlamadan kaynaklanabilir. Örneğin Steam, güvenilir bir internet alışveriş sitesi olarak ayarlanmamış olabilir. Sorunun neden kaynaklandığını öğrenmek için bankanızla iletişime geçmelisiniz.

Bu gibi durumlarda hesap bilgileri güncellenene ve satın alma işleminin başarısız olduğu doğrulanana kadar banka tarafından genellikle bakiyeye geçici olarak blokaj uygulanır. Bakiyenin tekrar kullanılabilir olması bankaya ve banka işlemlerine bağlı olarak 30 gün kadar sürebilir.

Steam Destek yalnızca satın alma işleminin başarısız olduğunu doğrulayabilir. Banka işlemlerini hızlandıramaz.

Eğer 30 gün sonra ücretlendirme hesap ekstrenizde görünmeye devam ederse lütfen bankanız ile iletişime geçin ve bakiyeyi kullanılabilir hale getirmelerini talep edin.

Dilerseniz Steam'in sizden ücret tahsil etmediğini doğrulamak için bu yazışmayı bankanıza gösterebilirsiniz.

Saygılarımla,
Ahmet
Satin alma gecmisinde ne yaziyor tam olarak?


Surada gösteriyor mu?
unknown_2022.01.01-00.58_LI.jpg
 
@w00zy

Satin alma gecmisi ekrani gelmesi lazimdi ama, artik gerek yok. Destek ekibi cevap vermis zaten. Gördügünüz üzere sorun Steam ile degil, bankaniz ile alakali. Direkt banka ile irtibata gecin.
hocam fazla soru soruyorum afedersiniz ama yani şuan para nerede, bankayı arayınca ne diyeceğim yardımcı oldugunuz için teşekkürler
 

Yeni konular

Geri
Yukarı