Steam'e dijital cüzdandan para yatırma

VPN'i sadece Steam cüzdan kodu yüklerken ve hesabı oluştururken açıyorsunuz. Oyun alırken vs. kapalı olsa da bir sıkıntı çıkmıyor.
Çook sağolun
İşe yaramadı. 1 gün sonra yenirən dollar oluyor. Eğer hesab konumunu doğrulamak için steam destek ile iletişime geçmesem hesab 2 gün içinde kısıtlanıyor geçersem de vpn kullandığımı anlayıb kapatmağım için uyarı yapılıyor. Aldırmayıb devam etdim hesabım kapatıldı
Steam yeni güncelleme getirmiş, bir kaç ay olur. O yüzden böyke şeyler kaldı artık. Yani artık yeni hesab açılarak para birimi değişerek kullanılamıyor. Kullanılsa da 1-2 gün sonra yeniden kısıtlanacak. Boşa denemeyin. Keşke daha önce videoni gönderen arkadaşla konuşsaydım
Arkadaşlar denemeyin. Ben 7 hesapla denedim 1 oyun aldıkdan sonra hesabım kalıxı olarak banlandl. Steam desteğe yazdığımda ise VPN ile giriç yapdığım için olduğunu yazdılar. Techonapat yetkilelerine yazdım konuyu silmeleri için sağolsunlar çok pnem verdiler. 2 aydlr cevab yazan yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…