Steam'e dolar geldi

Nereye düzeltecekler hocam sadece Türkiye özelinde bir durum değil bu Rus sitelerinde vs Türk ve Arjantin hesapları cirit atıyor bunlar firma sonuçta kâr etmeye bakarlar.
Oyun sektörü çok bile tuttu bizi her şeye zam gelirken yıllarca üyelik fiyatları ucuzdu oyunlar ucuzdu artık yavaştan ne olduğumuzu görme zamanı geldi üç ayda bir AAA oyun alır indieleri de beklerim gamepassa falan gelsin.
Onu bunu bilmem ben GTA'6 ya 3000 TL vermem hayatta. Torrent forever.

Babasinin hayrina yapmiyordu onu. Kendi populerligini sagladi bu surecte bizim ulkemizde. Sadece oyun tedarik eden Steam degil. Steam yerine baska yerden aliriz bizde alacaksak. Dagiticisi kimse ondan aliriz oynariz. Steam geri TL'ye donecek mecbur bu uzun vadeli degil. Bizim ekonomi zaten ortada ve 5 yil boyunca duzelecegini hiç sanmiyorum. Kisacasi Steam bu adimdan geri donecektir 1 yil icinde. 50$a aldığın oyun bankayla odemesini dolarla yaptigin icin daha pahaliya gelecektir. Dolayisi ile bu Steam'in yaptigi bir yanlış ve ilerleyen aylarda sende goreceksin duzelecek mecburlar.

Niye mecbur olsun? Ben Amerika vatandaşı olayım örneğin, ve gelip senin ülkende hesap açıp ucuz kardeş ucuz diye hesabı doldurup gideyim. Sende orada hangisini eklesem daha ucuz sepet olur diye delir dur. Oyun yapımcısı demez mi bu adamlar benden zaten alamıyor onun yerine yabancılar alıyor kaldır bari durum eşitlensin diye?

Bu fiyatlandırmayla hiç oyun alan oldu mu? Oyun misal 40 dolarsa bizim karttan gerçekten sadece 40 dolarlık çekim mi olacak yoksa bankasıdır devletidir ekstradan bir giydirme yaşanıyor mu kartta?

Kanka bankaların kur alış satışları farklı üstüne biraz daha koyar banka komisyon gibi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231121_025046_Chrome.jpg
    Screenshot_20231121_025046_Chrome.jpg
    139,4 KB · Görüntüleme: 129
Babasinin hayrina yapmiyordu onu. Kendi populerligini sagladi bu surecte bizim ulkemizde. Sadece oyun tedarik eden Steam degil. Steam yerine baska yerden aliriz bizde alacaksak. Dagiticisi kimse ondan aliriz oynariz. Steam geri TL'ye donecek mecbur bu uzun vadeli degil. Bizim ekonomi zaten ortada ve 5 yil boyunca duzelecegini hiç sanmiyorum. Kisacasi Steam bu adimdan geri donecektir 1 yil icinde. 50$a aldığın oyun bankayla odemesini dolarla yaptigin icin daha pahaliya gelecektir. Dolayisi ile bu Steam'in yaptigi bir yanlış ve ilerleyen aylarda sende goreceksin duzelecek mecburlar.

Dolar sabitlenmediği sürece kimsenin döneceği yok hatta Epic'te aynı kararı alırsa hiç şaşırma anla işte kimsenin bizi umursadığı yok zaten TR'den kazandıkları herhangi bir Avrupa ülkesinin yanında bayağı az o yüzden umursamazlar bizi. Artık TR'de bir hayır kalmadı herkes gidiyor aynı sen gibi işte uzun bir sürede düzelemeyiz gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı