Steam'e dolar geldi

Sen otur vasıfsız seni iyi tokatlar Steam Steam tokatladıkça oyun alamaz hale geliceksin ondan sonra görürsün banka komisyonu saymıyorum bile
Steami savunmak için yazmıyorum ama burdakilerin bu kadar şımarmasının nedeni steamin Türkiyeye verdiği değer, steam yıllarca kuru aşırı komik rakamlarda tuttu, teşvik olması için direkt kendi oyunlarını bir kaç liradan verdi, sen sanıyor musun 2011 gibi senin ülkenin değeri vardı, bizzat şuan poh pohlanan xbox ve Microsoft senin ülkene konsol getirip satmayı bırak dünya haritasında yerine koymuyordu, ondan steame olan sitemi saçma buluyorum ne yapsınlar daha half life 3ü üstümüze mi yapsınlar.

Durum gerçekten çok çok kötü. İndie yapımlarda %300-500 arası bir zam söz konusuyken, Triple A yapımlarda %60-80 arası civarda. Türkiye'de oyunculuk bitti, son olarak ben de şöyle güzel bir ss bırakayım.

Dosya Ekleri

• asdasd1.png
    asdasd1.png
    77,4 KB · Görüntüleme: 97
No man's sky 60 dolar, Chivarly 2 40 dolar (1.5 dolardı), Skyrim 24 dolar (12 dolardı), RDR 2 60 dolar, NFS heat 70 dolar (2 dolardı), Mafia trilogy 60 dolar (4 dolardı), Baldur gate 35 dolar (27.7 dolardı), Starfield 42 dolar (31 dolardı)

Yeni AAA oyunlarda absürt fark yok ama eski güzel oyunlar hep 3-5 kat pahalanmış. Steamden öyle canımız sıkıldıkça oyun al devri bitti, 66 dolar var güzel MMO falan çıkınca alırım yoksa harcanmaz daha..

Sen otur vasıfsız seni iyi tokatlar Steam Steam tokatladıkça oyun alamaz hale geliceksin ondan sonra görürsün banka komisyonu saymıyorum bile
Hadi lan oradan, senin iktisadi tablon bu kadar kötü durumdayken Steam'dan ne bekliyorsun? Babanın şirketi mi Steam? Onu bırak, daha senin ekonomi bakanın ülkenin borçlarını kapatacak krediyi başka ülkelerden bulamıyor. Sorunu Steam'da arayacağına az biraz ülkenin haline bak ta konuş.

Seneye Almanya'da görüşürüz.

Hayat bitti.

Eki Görüntüle 2024466

Ankara'da yaşıyorum, dil Almanca.
Daha iki gün önce S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chernobyl Standart Sürümünü 350₺'ye ön sipariş verdim. Oyun şimdi 60$, yani 1700₺ gibi bir fiyatı var. Şaka gibi bir durum. Bir daha bu kadar kolay oyun satın alamayacağız maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı