- Makaleler
- 42
Adam senden daha Türk yalnız, hayrola? Babanızın forumuymuş gibi yazıyorsunuz.
Bu çok hoşuma gitti hahahahaLozan Antaşması bitince yer altından game developer ve UI design ekibini çıkartabileceğiz. Yerli ve milli tl ile bedava oyunlar çıkartacağız.
oyunları susturamayacaksınız!
Hayin fedoncular. Eskiden ms-dos sırası beklerdik.Bu çok hoşuma gitti hahahaha
Lozan Antaşması bitince yer altından game developer ve UI design ekibini çıkartabileceğiz. Yerli ve milli tl ile bedava oyunlar çıkartacağız.
oyunları susturamayacaksınız!
Daha doğalgaz ile petrol çıkmadı. Bunlar mı çıkacak. Peh.
Bunu buraya bırakıyorum, nostalji olsun. Steam Dolar'dan TL'ye geçmeden önceki ve sonrasındaki geçiş döneminde yaptığım alışverişler.Aklıma 2013’den önceki oyun alma alışkanlığım geldi, o zamanlar da orijinal oyun diye bir şey vardı ama ne vardı ne yoktu, 60 dolarlık oyun d&rda 100 dolara satılıyordu, biz de dvdsi 4 liradan korsan alıyorduk, 2013 öncesine dönmek garip oldu.
Benim mark of the ninja ve black ops 2ydi galiba, sonra skyrim, tam o zamanlar aral game kabusundan kurtulmuştuk steamle, hatta aral gamele ilgili aşırı argo muhabbetler de geçiyordu sağda solda isminden mütevellit, biraz daha abartsalar oyunun yapımcısı kadar para kazanıyorlardı.Bunu buraya bırakıyorum, nostalji olsun. Steam Dolar'dan TL'ye geçmeden önceki ve sonrasındaki geçiş döneminde yaptığım alışverişler.
Eki Görüntüle 2024627
Hatırlatmasanız adını ömrüm boyu anmayacağım bir dağıtımcı firma..Benim mark of the ninja ve black ops 2ydi galiba, sonra skyrim, tam o zamanlar aral game kabusundan kurtulmuştuk steamle, hatta aral gamele ilgili aşırı argo muhabbetler de geçiyordu sağda solda isminden mütevellit, biraz daha abartsalar oyunun yapımcısı kadar para kazanıyorlardı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.