SteelSeries Aerox 5 alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Daha yeni çıktı bu model, birkaç saat bile olmamıştır. İlk konuyu ben açayim dedim. Sizce bu mouse CS:GO için tercih edilir mi yoksa model D ya da Razer Viper Ultimate V2 mi beklenmeli? İşte size sorum: Sizce ne yapılmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sensörü iyi, ağırlığı 74 gr, ortalama. Fakat fiyatı çok yüksek. 150 dolar fazla bu fare için. Paran varsa, tasarımı hoşuna gittiyse, eline uyuyorsa alınır. Viper Ultimate v2'den veya model D'den çok aşağı kalacağını sanmam.

Bütçem yetiyor ama Razer Viper daha az fiyattan çıkıp daha fazla performans verir mi acaba arada kalıyorum bunu düşününce zaten bu yaz bütün markalar en iyi mouselarını çıkarıcakları için arada çok fazla kalacağım.

Bütçem yetiyor ama Razer Viper daha az fiyattan çıkıp daha fazla performans verir mi acaba arada kalıyorum bunu düşününce zaten bu yaz bütün markalar en iyi mouselarını çıkarıcakları için arada çok fazla kalacağım.
Razer'ın elindeki Focus+ en iyi sensör. Bu şekilde bakarsak yüksek bir bütçeyle Razer harici ürün almak, yetersiz performans demektir.

Bir fareden nasıl bir performans beklediğinizi bilmiyorum. Elime uyması, farenin hareketlerimi doğru bir şekilde okuması ve düzgün bir kayma performansı sunması benim için fareyi performanslı kılar. "Daha fazla" performansı ben ayırt edemem. Ha, sensörü daha iyi bir fare alınca aiminiz de bir gelişme olmaz, söyleyeyim. Elinize uygun bir fare kullandığınız müddetçe aim gelişir.

Yukarıda belirttiğim kriterlere göre Aerox 5 ve Viper Ultimate benim için aynı performansta ürünler. Teknik noktada Viper Ultimate daha iyidir. Buradan sonrası tercih.

Razer'ın elindeki focus+ en iyi sensör. Bu şekilde bakarsak yüksek bir bütçeyle Razer harici ürün almak, yetersiz performans demektir.

Bir fareden nasıl bir performans beklediğinizi bilmiyorum. Elime uyması, farenin hareketlerimi doğru bir şekilde okuması ve düzgün bir kayma performansı sunması benim için fareyi performanslı kılar. "daha fazla" performansı ben ayırt edemem. Ha, sensörü daha iyi bir fare alınca aiminiz de bir gelişme olmaz, söyleyeyim. Elinize uygun bir fare kullandığınız müddetçe aim gelişir.

Yukarıda belirttiğim kriterlere göre aerox 5 ve Viper Ultimate benim için aynı performansta ürünler. Teknik noktada Viper Ultimate daha iyidir. Buradan sonrası tercih.

Ben şu ana kadar Razer Viper Ultimate V1 DeathAdder V2 SteelSeries Prime G903 ve Rival 600 kulladım ben ergo biraz daha oturuyor elime.
Ben şu ana kadar Razer Viper Ultimate V1 DeathAdder V2 SteelSeries Prime G903 ve Rival 600 kulladım ben ergo biraz daha oturuyor elime.

Ben kendimi DeathAdder V2 aldığımda daha iyi oynuyordum sonra Prime geçtim ortalama oynuyorum şu an ama değiştirmek istiyorum.
Razer'ın elindeki focus+ en iyi sensör. Bu şekilde bakarsak yüksek bir bütçeyle Razer harici ürün almak, yetersiz performans demektir.

Bir fareden nasıl bir performans beklediğinizi bilmiyorum. Elime uyması, farenin hareketlerimi doğru bir şekilde okuması ve düzgün bir kayma performansı sunması benim için fareyi performanslı kılar. "daha fazla" performansı ben ayırt edemem. Ha, sensörü daha iyi bir fare alınca aiminiz de bir gelişme olmaz, söyleyeyim. Elinize uygun bir fare kullandığınız müddetçe aim gelişir.

Yukarıda belirttiğim kriterlere göre aerox 5 ve Viper Ultimate benim için aynı performansta ürünler. Teknik noktada Viper Ultimate daha iyidir. Buradan sonrası tercih.

Reis cevap alabilir miyim?

Son düzenleme:
Hocam Prime Click'leri için geçtim ama yani tutuşta bir sıkıntı yok ama beni çok ahım şahım bir şey yapmadı o yüzden rahat olan kablosuz bir şey alıp bir daha hiçbir şekilde kablolu bir şey almayacağım.
Yani, aimde bir gelişme bekliyorsan kablosuz fareye geçtin diye, bekleme derim. Sadece daha rahat geliyor. Rahatlayınca biraz daha kolay aim alıyorsun o ayrı. Ben hafif olsun diye Aerox 3 Wireless almıştım. Şimdi 5 çıktı. 5 bir tık daha büyük. Viper Ultimate ile ağırlıkları aynı. Viper Ultimate'den de büyük Aerox 5. Bunlara göre değerlendirirsin.

Yani, aimde bir gelişme bekliyorsan kablosuz fareye geçtin diye, bekleme derim. Sadece daha rahat geliyor. Rahatlayınca biraz daha kolay aim alıyorsun o ayrı. Ben hafif olsun diye aerox 3 Wireless almıştım. Şimdi 5 çıktı. 5 bir tık daha büyük. Viper Ultimate ile ağırlıkları aynı. Viper Ultimate'den de büyük aerox 5. bunlara göre değerlendirirsin.

Biraz daha ergo gibi duruyor ve kablosuz olduğu için geçeceğim Viper Ultimate V2 çıksın o zaman bakacağım alırsam aerox 5 alabilirm tama mıdır reis teşekkür ederim yardımcı olduğun için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı