SteelSeries Aerox 5 alınır mı?

Bütçe sorunu yoksa neden olmasın?
Bence Rival 5'in delik açılmıs hali ama delikli fare güzel şey.
PulseFire Haste kullanıyorum fare yok gibi.

@499337 o kadar da hafif olmasın ama çok da ağır olmasın arada olsun 62g 82g arası benim için ideal onun altı ya da üstü bana çok iyi gelmiyor ergo olsun yeter şunu da söyleyeyim Razer Viper Ultimate V2 focus Pro sensör kullanılcakmiş ve 56 veya 59 gram arası olacakmış Click'leri değişmiş arada kalmamak elde değil sizce.

@499337 o kadar da hafif olmasın ama çok da ağır olmasın arada olsun 62g 82g arası benim için ideal onun altı ya da üstü bana çok iyi gelmiyor ergo olsun yeter şunu da söyleyeyim Razer Viper Ultimate V2 focus Pro sensör kullanılcakmiş ve 56 veya 59 gram arası olacakmış Click'leri değişmiş arada kalmamak elde değil sizce.
Rival 5 iyiydi denedim.
Skatezler de iyi, bence Aerox 3 Wireless veya Aerox 5 alınabilir ama çok pahalı.

@499337 ben Viper Ultimate V1 satıyorum ondan geçeceğim bir daha mouse değiştirmeyeceğim çünkü 7 tane kullandım bir de o üsteki tuş elime carparmı onu merak ediyorum.
Sanmam.
Rival 5 ergoydu, iyiydi.
Delikli de iyi şey PulseFire Haste kullanıyorum elim rahat terlemiyor hava akısı var hafif.

Biraz baktım Aerox 5 alınabilir iyi model.
Ama butce kisminda ucuz diye Aerox 5 Wired almaniz daha iyi olabilirdi.
Yeterli paraniz varsa Aerox 5 Wireless da alabilirsiniz.
Ve hocam Focus+ için fare almaya gerek yok.
Focus+ gereksiz özelliklere sahip bir noktadan sonra.
Şahsen malzeme kalitesi az diye Razer sevmiyorum, Aerox serisi yeni modellerde kaliteli.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı