SteelSeries Apex 3 TKL alınır mı?

khalannz7

Centipat
Katılım
18 Ağustos 2022
Mesajlar
460
Çözümler
5
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
SteelSeries markasını çok seviyorum, hem farem de SteelSeries. Sizce kullanışlı ve uzun ömürlü bir klavye midir? 1700 TL fiyatı var şu anda.
 
Alınmaz. Akko Ajazz gibi Custom klavye markalarına yönelmenizi tavsiye ederim.
Alınmaz değil. Kalite açısından custom klavye markalarından daha iyi ve daha uzun ömürlü. Fakat mekanik olmaması büyük bir eksi yine de bu konunun sahibine kalmış.
 
O fiyata alınacak sayısız daha uzun ömürlü mekanik klavyeler var. Alınmaz.
Haklısınız ama hissiyat da önemli sonuçta. Apex'in tüm serilerinde mekanik membran fark etmeksizin bastığınızda premium hissi veriyor. Tabi bu dediğim gibi konu sahibine kalmış ben olsam custom'ların boyutundan dolayı almam az daha koyarım daha güzel klavyelere bakarım.
 
Haklısınız ama hissiyat da önemli sonuçta. Apex'in tüm serilerinde mekanik membran fark etmeksizin bastığınızda premium hissi veriyor. Tabii bu dediğim gibi konu sahibine kalmış ben olsam Custom'ların boyutundan dolayı almam az daha koyarım daha güzel klavyelere bakarım.

Hocam şahsen güncel piyasayı hiç bilmiyorum. Ben bundan 8-10 sene önce PC topladım ve inanır mısınız kulaklık seçimim dışında bütün seçimlerim beni 10 yıl götürdü. Şu an devam bile eder götürmeye ama artık değişiklik zamanı geldiğini hisssediyorum. Uzun lafın kısası uzun zamandır ne modellerin kalitelerini ne de piyasadaki fiyatlandırmayı hiç bilimyorum o yüzden buraya sordum ki yine güzel bir seçim yapmak istiyorum. Benim bütçem maksimum 1.500k klavyeye en fazla o kadar ayırabiliyorum varsa önerileriniz hepsine açığım hocam.
 

Geri
Yukarı