SteelSeries Apex 7 - Rival 600 - Arctis Pro Wireless - Stratus Duo Set İncelemesi

Set almak yerine her markadan iyi olan ürün de alınabilir ama bunlar tercihe bağlı. Bir de x, y'den daha iyi demek için o ürünleri kullanmış olmak gerekiyor ve kullanmış bile olsanız ses dahil bunu hissi olarak söylemek mümkün. Bu ürünlerde performans kıyası değil, kişisel tercihlere göre değişen şeylerin kıyası yapılır. X ürün bir grup için daha iyiyken y ürünü başka bir grup için daha tercih edilebilir oluyor bu kategorideki ürünlerde. Mesela Asus'un kulaklıkları kesinlikle ergonomi olarak bana uygun değil, yoksa 4. sette 4. marka olarak Asus alacaktım.

Açıkçası low profile klavyeler bana daha uygun, eğer set takıntım olmasaydı başka bir markadan tuşları alçak profilli olan bir klavye almam benim için daha iyi olurdu. Fare olarak da Rival 600 kadar uzun olmayan bir tercih yapabilirdim ama set olarak almak isteyince tercihe göre ortalamaya bakmak zorunda kalınıyor.

@Silinen üye Asıl işim bilgisayar mühendisliği. 2006-2009 arasında tekniker, 2009-2015 arasında MCSE/CCNP olarak sistem mühendisi ve kurumsal danışman olarak çalıştım. 2015 yılından beri 3 boyutlu modelleme ve animasyon desteği veriyorum. Şu anda İngiltere'de 1, Fransa'da 1 adet olmak üzere 2 firmayla sözleşmeli iş yapıyorum. Bunun dışında bilinen bir kasa - soğutucu üreticisinin Youtube tanıtım video animasyonlarından birkaçı ile gene bilinen bir gemi oyunun yeni paket tanıtım animasyonunun ekibinde de iş yaptım. Çok sayıda yabancı dil bilmenin avantajları diyeyim.

Son düzenleme:

''Para b*k'' diyorsun yani.

O kadar değil ama Türkiye şartlarına göre iyi sayılır. Gelir düzeyi olarak bir Avrupalı ile kıyaslamam gerekirse orta direk sınıfına girerim. Hâlâ araba alırken C sınıfı HB/SUV ya da D sınıfı premium olmayan sedanlara bakıyorum. Dediğin miktarda param olsa şu anda Tiguan değil, Aston Martin DBS kullanıyor olurdum. Fakat gelir düzeyime göre high-end sistemler ya da bu setler maddi anlamda pek zorlayıcı değiller.

Bende o araba da yok? Siz bilgisayarınızı almak için ne kadar sürede para biriktirdiniz bilmiyorum ama ben odanın tamamını oluşturabilmek için 3 seneye yakın çalışacağım. Muhtemelen benim odamın tamamı sizin bilgisayarınıza denktir.

Ben de zamanında o kadar çalışıyordum, zamanla kendimi geliştirip kendime yeni şanslar yaratma yoluna gittim. Biraz şans, büyük oranda çaba ve girişkenlikle de istediğim fırsatları son birkaç yılda elde ettim. Umarım sen daha da iyisini yaparsın da başkaları sana işini sorar.

Ben kendimde o azmi görmüyorum.

İnsanların çok büyük kısmının yaptığı çok büyük bir hata bu. 2-3 yabancı dil öğrenmek, işinden memnun değilsen yeni iş alanı yaratmak için kendini eğitmek toplasan 3-4 yıllık bir süreç. Bu süreçte fazlasıyla çalışıp geri kalan onlarca yılı kurtarmak varken, neden birkaç yıllık süreçte çabalamayıp diğer seçeneği tercih ediyorsunuz anlamıyorum. Bu seçimi en yakın arkadaşlarım ve öz kız kardeşlerim de yaptı, sonuçları hiç iyi olmuyor.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun.

Rival 600'un yan kısmındaki kaplama sanırım bir tek bende sorun çıkarmadı Çok zorlarsam hafif oynuyor ama normal kullanımda oynama yok. 1 yıl olmuştur alalı.

Teşekkürler, 2 önceki sette kullandığım dönemde 3 ayda pes etti bende o silikon parça. Çok da önemli değil çünkü bir farenin bendeki ömrü en fazla 4 ay oluyor zaten. Ya modelleme yaparken çok fazla sıkı kavramam nedeniyle bir parçası pes edip kendini bırakıyor ya da aşırı scroll kullanımından scroll bozuluyor. Son 5 yılda Logitech, SteelSeries, Razer, Corsair, Asus gibi markaların toplamda 11 farklı ürününü kullandım. Sonuç bende hep aynı, farelerin bazılarını 2 defa satın aldım.

Bir tek Rival 700 bozulmadan baş parmak eklemine denk gelen köşeli kısım nedeniyle morarma ve ağrı yapmaya başladığı için bırakmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…