SteelSeries Apex 7 - Rival 600 - Arctis Pro Wireless - Stratus Duo Set İncelemesi

Çok yanlış bir yorumlama oldu bu, kim söyledi dil öğrenmek istemiyorum diye? İngilizce iyi, İspanyolcayı orta seviyede konuşabiliyorum. Editörlük konusunda yeteneğim de var ama editör olabilmem için 3 yıl çalışıp bir bilgisayar almam gerekli.

Bunu başka nasıl yorumlayabilirdim ki?
Kendimi yeterince eğittim ve dil öğrendim ama artık daha fazlasını kaldıramam. Bilgisayarım kötü olduğu halde 2 dakikalık bir videonun kurgu kısmı yaklaşık 2 haftayı buluyor. Çok fazla zaman harcıyorum ve değiyor ama bu bilgisayar ile yapabileceklerim sınırlı.

Bilgisayarın kötüyse çok dert etme, benim bir bilgisayarım var E5 2697V2, RX480 ve 32GB RAM'li, ikinci el 2500TL'ye topladım. Bu tarz bir bilgisayarı ikinci el-sıfır karışık ucuza toplaybilirsin.

Klavyede USB bağlantı noktasının ışığı kapatılamadığı için karanlık ortamda monitörden yansıması ve ışığının renginin değiştirilememesi de eksi olarak kabul edilebilir. Bu özellikleri eklemek maksimum 2-3$ maliyetli olurdu diye tahmin ediyordum fakat bundan bile acizler. OLED ekran ise tamamen gereksiz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…