Elektronik SteelSeries Apex Pro 899 TL

En dogal hakki mi? Tukeci kanunlarini suistimal etmek kimin en dogal hakki olmus?
Tüketici hakkı alıcıya bir hak verince ve alıcı onu kullanınca suistimal mi oluyor? Madem İtopya zarar etmek istemiyor hata yapmasın?
Hem de aynı hatayı iki kere yapıp milleti umutlandırmasın.

İtopya iptal eder bence kaç kişi sipariş verdi :D zaten İtopya şunu sahibinden farklı bir isim altında 2K ya koysa yok satar fiyat hatası olduğu açık ortada anlık olarak mutluluk sağladığı için İtopya'ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum darısı hazır sistemlerin 2K olması dileği ile :D

Niye kullanmasın en doğal hakkı, aynı hatayı iki kere yapan bizden zengin firmaya neden acıyalım?

Hatayı yapan maaşlı çalışanın sorun yaşayacağını hiç mi düşünmüyorsun. Israrla bizden zengin firma demişsin o zaman bankaları soymak da mantıklı ona da acımayalım?

Tüketici hakkı alıcıya bir hak verince ve alıcı onu kullanınca suistimal mi oluyor? Madem İtopya zarar etmek istemiyor hata yapmasın?
Hem de aynı hatayı iki kere yapıp milleti umutlandırmasın.

Bir fiyat hatasını bug olarak bildirmek yerine kullanmak, suistimal etmektir.
Mesela Migros'ta kasiyer para üstünü yanlışlıkla fazla verince sen onu da söyleme kardeşim. Al parayı cebine at. Soran olursa da ama ben umutlandım, kasiyer de hata yapmasaymış dersin.

Sen alışverişi yaparken parayı, malı ve malı yanlış fiyata satanı gözlerinle görmüyorsun diye yaptığın şeyin gayriahlakiliği azalmıyor.

Hatayı yapan maaşlı çalışanın sorun yaşayacağını hiç mi düşünmüyorsun. Israrla bizden zengin firma demişsin o zaman bankaları soymak da mantıklı ona da acımayalım?

Bir fiyat hatasını bug olarak bildirmek yerine kullanmak, suistimal etmektir.
Mesela Migros'ta kasiyer para üstünü yanlışlıkla fazla verince sen onu da söyleme kardeşim. Al parayı cebine at. Soran olursa da ama ben umutlandım, kasiyer de hata yapmasaymış dersin.

Sen alışverişi yaparken parayı, malı ve malı yanlış fiyata satanı gözlerinle görmüyorsun diye yaptığın şeyin gayriahlakiliği azalmıyor.
1 kere olsa neyse de 2. kez 1 hafta arayla aynı şeyi yapmaları işin içinde başka bir şey olduğunu düşündürtüyor. Nasıl olsa siparişi iptal ettiklerinde kendilerinin haklı bulunacağını biliyorlar. Milletin parasını kısa süreli zapt etme amaçları var bence, niyet kötü. Alan arkadaşlar, bence üstüne düşsün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı