SteelSeries Arctis 5 2019 Edition alınır mı?

Yaklaşık 10 aydır kullanmaktayım. Teknosa mağazasından satın almıştım. Ses, konfor, malzeme kalitesi olarak şahane bir ürün. Kullandığım süre boyunca beni hiç üzmedi. Kulaklık oldukça hafif ve pedleri deri olmadığı için ağrı, terleme vs. yapmıyor. SS Engine 3 yazılımı üzerinden dilediğiniz ayarları yapabiliyorsunuz ( 7.1 açma kapatma, sinema - oyun - stüdyo gibi hazır modlar arasında geçiş, ekolayzer ve bass ayarları, mikrofon ayarları, RGB ışıklandırması vs. ). Ses şiddeti yeterli düzeyde, çoğu zaman 60'ın üzerine bile çıkmıyorum. Mikrofonu çok temiz ses veriyor. Dip ses veya kulaklığın bir tarafından az ses gelmesi gibi sorunlar yok. Kulaklığın üzerinde mute butonu, bir adet farklı kulaklık takabilmek için jak girişi ve ses tekerleği mevcut. Başka bir sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışalım.

Peki SteelSeries Artics 5 2019 Edition mu yoksa Hyper X Cloud 2 mi? Ben de yakın zamanda bu iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum
yardımcı olabilir misiniz?
 
Önermiyorum. İnsanlar gayet iyi şeyler düşünebilirler fakat şimdiye kadar hangi SS ürününü aldıysam hep bir sorun çıkardı. Almamak için yemin ettim artık. Bu kulaklıkların kafa bandını düzgün ayarlamassanız (çok gergin bırakmamanız gerek onu da anlayamıyorsunuz kafanızdayken ilk başta ayarlamanız gerek) sağ tarafındaki kulaklığı tutan çubuk gibi yer ile kulaklık kolonu arasındaki çivi kırılıyor. Benden başka 2 arkadaşımın başına daha geldi. Üstelik üst modellerini kullanmalarına rağmen bir kaç yayıncıda da aynı sorun olduğunu gördüm. Aldıktan 1 yıl sonra Arctis Game seçeneği arızalandı, ses bir yerden daha az gelmeye başladı. Türkiye için resmi olarak bir ofisleri yok, distribütör ile veya aldığınız yer ile görüşmeniz gerek.

Dediğim gibi kim ne yaşamıştır bilemem. Ben kendi ve çevremde olanlara dayanarak söylüyorum bunu: Çevreme tavsiye etmeyeceğim markamsı.

 
Önermiyorum. İnsanlar gayet iyi şeyler düşünebilirler fakat şimdiye kadar hangi SS ürününü aldıysam hep bir sorun çıkardı. Almamak için yemin ettim artık. Bu kulaklıkların kafa bandını düzgün ayarlamassanız (çok gergin bırakmamanız gerek onu da anlayamıyorsunuz kafanızdayken ilk başta ayarlamanız gerek) sağ tarafındaki kulaklığı tutan çubuk gibi yer ile kulaklık kolonu arasındaki çivi kırılıyor. Benden başka 2 arkadaşımın başına daha geldi. Üstelik üst modellerini kullanmalarına rağmen birkaç yayıncıda da aynı sorun olduğunu gördüm. Aldıktan 1 yıl sonra Arctis Game seçeneği arızalandı, ses bir yerden daha az gelmeye başladı. Türkiye için resmi olarak bir ofisleri yok, distribütör ile veya aldığınız yer ile görüşmeniz gerek.

Dediğim gibi kim ne yaşamıştır bilemem. Ben kendi ve çevremde olanlara dayanarak söylüyorum bunu: Çevreme tavsiye etmeyeceğim markamsı.


Çevremde ben dahil SS ürünlerini kullanıp sorun yaşayanları görmedim hocam. Teknoloji şans işi her markanın her ürününde sorun çıkabilir.
Peki SteelSeries Artics 5 2019 Edition mu yoksa Hyper X Cloud 2 mi? Ben de yakın zamanda bu iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum
yardımcı olabilir misiniz?
Hocam ben genel kullanıcı yorumlarını, incelemeleri, forumlardaki yorumları araştırıp bunları göz önünde bulundurarak Arctis 5 tercih ettim. Benim için hafif ve rahat olması, kaba durmaması önemliydi. Arctis 5 aradığım tüm özellikleri karşılıyor ve bugüne kadar bir sorun yaşamadım. Cloud 2 için çok bilgim yok, kullanıcı yorumlarına bakmanızı tavsiye ederim. Bunun dışında ekstra olarak Razer Blackshark V2 de önerebilirim, kardeşim 1 aydır kullanıyor inanılmaz hafif bir kulaklık. Gözlemlediğimiz bir sorunu da bulunmuyor.
 
Ben SteelSeries'ten Razer' a geçtiğim zaman anladım kalite farkını, SteelSeries ürünlerini şu anki fiyatlarına önermem. Eğer konuya sonradan gelen olursa diye yazıyorum.
 
Arctis 5'in Razer ve Logitech alternatiflerini es geçmeyin derim. Çok fazla kulaklık test etmiş editör incelemelerinde diğer markaları öneriyorlar. Belirli yıllara ait en iyi kablolu kulaklık öneri içeriklerinde Steelseries sınıfta kalıyor.
Zamanında Arctis 5'i test etme imkanım oldu. Kıyaslamalı deneyimleyince bir tek artısı konforu oluyor. Rakipleri takoz değil ama Arctis serisini tanımlarken konforu vurgulandığından diğer marka ve modeller konforda kötü zannedebilirsiniz.
 
Her şey çok düşününce pişman eder.

Öyle insan ne olacağını bilemiyor üzücü olan akrabanın seni yarı yolda bırakması bir de kendisi yüzünden olunca :/
Ve durumu o an düzeltebilecek olması ayrı bir üzücü her şeyi açık açık belirtmeme rağmen ailemin üzüntüden gözlerinin şişmesine neden oldu :(
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı