SteelSeries Arctis 5 alınır mı?

Razer düşünmüyorum fakat V2 çok fazla öneriliyor. Sizce performansı nasıl? Kafam biraz büyük ama olur mu sizce? Oyunlarda performansı nasıl ses kasma konusunda? Basslar nasıl? Yani genel kullanım nasıl sizce rahat mı?
Ben kullanmıyorum fakat @airsword19 kullanıyor. Gayet iyi ses kasabilirsiniz, ses performansı ve padleri gayet iyi.

Razer düşünmüyorum fakat V2 çok fazla öneriliyor. Sizce performansı nasıl? Kafam biraz büyük ama olur mu sizce? Oyunlarda performansı nasıl ses kasma konusunda? Basslar nasıl? Yani genel kullanım nasıl sizce rahat mı?
Hocam bana dediniz galiba. Benim de kafam büyük ona rağmen orta boyda kullanıyorum fotoğrafını atacağım birazdan ne kadar uzadığının. THX destekli oyunlarda THX ile gerçekten adamın tam olarak yerini duyabiliyorsunuz. THX desteği olmayan bir oyunda deneme fırsatım olmadı daha dün sabah aldım ben de. Müzik konusunda bir yorum yapmak istemiyorum çünkü müzik dinleyen birisi değilim iyi desem veya kötü desem yanlış olur. Dip ses olmasından korkuyordum yok. Rahatlık olarak gayet rahat hissettiriyor. Çok hafif zaten hiç göründüğü gibi değil. Kablosu biraz kısa geldi bana. Telefona bağladığımda ise ses seviyesi ucu ucuna yetiyor gibi. Kendi ses kartıyla bilgisayarda kullanınca çok yüksek bir ses alabiliyorsunuz ama.

Anakartınız nedir?
Mag B550 Tomahawk. ALC1200 ses kartına sahibim.
Hocam bana dediniz galiba. Benim de kafam büyük ona rağmen orta boyda kullanıyorum fotoğrafını atacağım birazdan ne kadar uzadığının. THX destekli oyunlarda THX ile gerçekten adamın tam olarak yerini duyabiliyorsunuz. THX desteği olmayan bir oyunda deneme fırsatım olmadı daha dün sabah aldım ben de. Müzik konusunda bir yorum yapmak istemiyorum çünkü müzik dinleyen birisi değilim iyi desem veya kötü desem yanlış olur. Dip ses olmasından korkuyordum yok. Rahatlık olarak gayet rahat hissettiriyor. Çok hafif zaten hiç göründüğü gibi değil. Kablosu biraz kısa geldi bana. Telefona bağladığımda ise ses seviyesi ucu ucuna yetiyor gibi. Kendi ses kartıyla bilgisayarda kullanınca çok yüksek bir ses alabiliyorsunuz ama.
Valorant ve Cs oynuyorum genellikle. Genel kullanımı iyi olsun istiyorum. Birkaç fotoğraf atar mısınız?

kulaklık0.jpeg

kulaklık1.jpeg

Biraz kötü fotoğrafçıyımdır :D. Kusura bakmayın ama bu kadar büyüyebiliyor.

Alınmaz. Tam bir çöp.

Ses kartınız yeterli.
Sennheiser o kadar çok öneriliyor ki düşünmemek elde değil. Zaten 1. marka olduğunu biliyorum. Fakat benim için tasarım çok önemli o yüzden Sennheiser düşünmüyorum. Alternatif bir öneriniz var mı? Ve neden Arctis 5 önermiyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı