SteelSeries Arctis 5 İnceleme

Arkadaşlar ürünü ben de almayı düşünüyorum. Sizce 2019 modelini mi yoksa eskisini mi almalıyım? 2019 da steelseries yazısı rgb değil bu yüzden önceki modelini almayı düşündüm. Sizce ne yapmalıyım ?

2019 modeli için detaylı bir incelemeye göz at istersen ve aradaki farkları karşılaştır.

2019 modeli için detaylı bir incelemeye göz at istersen ve aradaki farkları karşılaştır.
Malasef kulaklık yeni çıktığı için hala detaylı bir karşılaştırma videosu falan yok.
Razer kraken tournament al( thx ) keyfini yaşa.
Arctis 5 kullanınca yaşayamaz mıyım Steelseries ve Kingston'un kulaklıkları varken gerek yok Razer a falan gereksiz pahalı ürünleri. Zaten dizdiğim set steelseries razer alamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kutunun altında seri numarasının alt kısmında 2018-08 tarzı bir tarih olması gerek? Hangi tarih yazıyor? sizin aldığınız 2016 sanırım steelseries yazısında rgb var.

2019
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2019 versiyonunda kulaklık padinde iyileştirmeler, surround konusunda geliştirmeler ve bir kac tane daha iyileştirme mevcut. RGB steelseries yazısı için eski model almaya değmez ki bende 2019 versiyonunu aldım kargoda su anda.

Ben de aldım dostum salı elime ulaşır sanırım.
Hocam memnun musun? Bende almayı düşünüyorum şu anda. Oyun performansı nasıl? PUBG-BF1-CS gibi oyunları sıkca oynarım. Önerir misiniz?
Üstad hala kullanıyor musunuz bu kulaklığı? Almayı düşünüyorum oyun için. Ses kasma konusunda nasıl? Bir sıkıntı yaşadınız mı? Ya da bana bu ayarlarda bir kulaklık önerir misiniz?

Dostum kulaklıktan son derece memnunum. Ömürlük kalitesi olan bir kulaklık. Boşuna adını her yerde duymamışım. Son derece ergonomik şık ama tabiki de pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…