Steelseries Arctis 5 Kötü Performans

Myphilosophy

Decapat
Gecenlerde goruntusune ve yorumlarina bakarak denemeden almak gibi bir hata yaptim. Ben hayatim da bu kadar parasini hak etmeyen 5 para etmez bir kulaklik gormedim. Basslar midler rezalet otesi kulaklikta. Sırf goruntu. Tamam oyun kulakligi sonucta ama PUBG'de sesi sona almama ragmen hic bi sey duyulmuyordu. Sonradan arastirdim herkeste var bu sorun. Bir de 7+1 diye dandik programlarin 3D ayari olur ya sesi rezil eden, onu da teknoloji yaptik diye koymuslar.

Gittim cloud alpha aldim bunu da ovuyolar diye ama bu sefer denedim de aldim. Kulaklik net cok guzel. Yani hem oyun hem muzik dinlemek icin cok cok guzel bir kulaklik. 7+1 mis, yok RGB mis hic gerek yok. Tipi biraz cirkin ama yapacak bir sey yok . PUBG'de ses %75 bile yeterli. Bu arada sennheiser kulaklik ve harman kardon hoparlor sahibiyim. Az cok anlayabiliyorum yani ses kalitesini. Kesinlikle almayin iyi diyene de inanmayin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı