Steelseries Arctis 5 vs Hyperx Cloud Alpha vs Corsair Void Pro

Tatko e Unisten

Hectopat
Kulaklığı oyun icin alacagım.
Para konusunda bir sıkıntım yok hepsine param yetiyor.
SS almak istiyorum fakat Alpha icin de iyi deniliyor. Alpha'da 7.1 yok fakat 2 odalı sistem var hangisini almaliyim cevap verirseniz sevinirim. Yani hangisi ile daha iyi ses kasarim CS'de? Corsair'i de öneriliyor oldugu icin düsünüyorum Corsair Void Pro alırsam kulagima buyuk gelir mi? Kulagim kucuk. Yardim ederseniz sevinirim.
Hangisi ?

Ses kasma sizin için önemliyse, çevresel sesleri daha rahat duymak için 7.1 öneririm. Cloud Alpha iyi bir modeldir ama 7.1'i olmadığı için eleyebilirsiniz. Arctis 5 ve Corsair VOID Pro modellerinin ikisi de iyidir. Burada kendiniz bir tercih yapın incelemelere göre.

Ses kasma sizin için önemliyse, çevresel sesleri daha rahat duymak için 7.1 öneririm. Cloud Alpha iyi bir modeldir ama 7.1'i olmadığı için eleyebilirsiniz. Arctis 5 ve Corsair VOID Pro modellerinin ikisi de iy
cevabınız için teşekkürler sanırım arctis 5 alıcam
7.1 ile daha iyi ses kasarsınız ama ses derinleşir ve kalite kötüleşir. Çoğunlukla oyun oynuyorsanız 7.1 almanız iyi olur. İkisi arasından Void Pro öneririm.
saolun cevap icin

Cloud Alpha alınacaksa daha iyi ses deneyimi için ses kartı da almak lazım. En az 200 TL'lik masraf daha eklenmiş olur. Bütçeniz yetiyorsa almanızı öneririm. Yetmiyorsa Corsair Void Pro alın çok güzel bir kulaklık. Bu arada Amazon'dan almanızı tavsiye ederim. 1 ay önce kablolu modeli herşey dahil 380 TL'ye alınıyordu şuan durum nasıl bilmem ama sırf Türkiye'den almış olmak için 150 TL fazla vermeye gerek yok. Corsair zaten her türlü garanti desteği veriyor.

Benim bu üçlüden tercihim Cloud Alpha olacaktır çünkü anakartımın ses kartı üst düzey. Eğer üst düzey bir ses kartınız yoksa diğer seçeneklere yönelmeniz sizin için daha iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı