SteelSeries Engine 3 Çalışmama Sorunu Çözümü

@Lovestorry42100 Steelseries Engine'ın çalıştığından emin misiniz? Çünkü sesi gayet yeterli bence kulaklığın.
Eminim üstad üyelik actım kod ile aktif ettim bass acinca aciliyo eko ayarlari oluyo mikrofon ayarlari oluyor yazilim komple calısır durumda yıllardır yazılımlı kulaklıklar kullandığım için o konuda yabancılık çekmedim hiç bütün ses ayarları sonda muzik vs dinlerken tamam masaustunde gene yeterli ama gel gelelim oyunlara girince pubg csgo gibi yetersiz geliyor oyunların sesleride en sonda arastirdim bu konuda cok sorun yaşayan var bu kulaklık hakkında ve cözüm yok ortada bu konuyu birisi bana cözsün :) sözüm söz adres versin elimdeki ses kartı var fazladan anakartına uyumlu olursa o arkadaşa kargolayacam :) cunki ses kartım var oda anakartıma uyumlu diil slot olmadığı icin ben kullanamadım işimi cözene hediye edicem en azından milletinde benim sayemde sorunları hallolsun

Eminim üstad üyelik actım kod ile aktif ettim bass acinca aciliyo eko ayarlari oluyo mikrofon ayarlari oluyor yazilim komple calısır durumda yıllardır yazılımlı kulaklıklar kullandığım için o konuda yabancılık çekmedim hiç bütün ses ayarları sonda muzik vs dinlerken tamam masaustunde gene yeterli ama gel gelelim oyunlara girince pubg csgo gibi yetersiz geliyor oyunların sesleride en sonda arastirdim bu konuda cok sorun yaşayan var bu kulaklık hakkında ve cözüm yok ortada bu konuyu birisi bana cözsün :) sözüm söz adres versin elimdeki ses kartı var fazladan anakartına uyumlu olursa o arkadaşa kargolayacam :) cunki ses kartım var oda anakartıma uyumlu diil slot olmadığı icin ben kullanamadım işimi cözene hediye edicem en azından milletinde benim sayemde sorunları hallolsun

Hocam ses kartı ile alakalı senin sorunun, kulaklığın sesi gayet yüksek. Mümkünse başka bir bilgisayarda dene kulaklığı, eğer aynıysa ses kulaklığı iade edersin ya da değiştirirsin.

O zaman yeni bir anakart alman daha ucuza gelecek sanırım.
Aynen öyle üstadım doğru seçim anakartı bulmam lazım yüksek ses veren anakart çok eskiydi sıfırını bulamam :) DDR2 idi bana DDR4 lazım sistemim DDR4 oda çok ucuza gelmeyecek sonuçta ama ses kartı alırsamda anakarttaki ses kartından kesinlikle daha iyi olcak bundanda eminim bakacağız artık duruma göre

Ben de geçenlerde ekran kartımı değiştirmek istedim sadece, AMD FX8320 işlemcim olduğu için GTX 1080'e darboğaz yapacağını düşündüğümden işlemciyi de değiştireyim dedim, işlemciyi değiştirmem için anakartı da değiştirmem gerekiyor, anakart değişince de ramler de değişiyor.

Bir ekran kartı alayım derken bütün bilgisayarı yenilemem gerekti. Neyse ki sıraya koydum alacaklarımı, 2. el Zotac GTX1080 aldım, SSD aldım, SS Arctis 3 kulaklık ve MSI 144 hz 1 ms 2k 27 inç monitör aldım. Şimdiden 5600 lira para harcamış oldum.

İleride artık işlemci, anakart ve ram almam gerekiyor.

Ben de geçenlerde ekran kartımı değiştirmek istedim sadece, AMD FX8320 işlemcim olduğu için GTX 1080'e darboğaz yapacağını düşündüğümden işlemciyi de değiştireyim dedim, işlemciyi değiştirmem için anakartı da değiştirmem gerekiyor, anakart değişince de ramler de değişiyor.

Bir ekran kartı alayım derken bütün bilgisayarı yenilemem gerekti. Neyse ki sıraya koydum alacaklarımı, 2. el Zotac GTX1080 aldım, SSD aldım, SS Arctis 3 kulaklık ve MSI 144 hz 1 ms 2k 27 inç monitör aldım. Şimdiden 5600 lira para harcamış oldum.

İleride artık işlemci, anakart ve ram almam gerekiyor.
FX 8320 daha önce kullandım düz 1050 ile çok ısınıyordu neyseki ısıya çözüm varda darboğaz olayını bilemeyeceğim ama 1050 Tİ ile darboğaz yapmadıgını biliyorum o işlemcinin

Isısına dikkat etmedim henüz ama The Division'a girdim dün akşam, her şeyi sona aldığımda 90 - 100 fps gördüm sürekli, hiç drop da yaşamadım. İdare edecek gibi duruyor.

Şu an kullandığım işlemci fanı idare etmezse eğer, stok fanı duruyor onu takarım, 5000rpmle mi ne dönüyordu yanlış hatırlamıyorsam, baya iyi soğutuyor ama çok gürültülü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı