Steelseries Engine 3 Yazılımı Arctis 3 "Not Connected" Sorunu

Yiiiaaaa

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Bende Arctis 3 model kulaklık mevcut. Daha önce başka bilgisayarlarda da başıma gelmişti bu durum şimdi kullandığım Toshiba laptopumda da başıma geldi. Yazılımı kurmama ve kulaklığı kullanabilmeme rağmen Steelseries Engine 3 yazılımı kulaklığımı görmüyor. Ses sürücülerim güncel diye biliyorum, onlarda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Donanım kimlikleri;
1) Laptop (+Kulaklık) Hoparlörü: MMDEVAPI\AudioEndpoints
2) IDT High Definition Audio CODEC: HDAUDIO\FUNC_01&VEN_111D&DEV_7695&SUBSYS_1179FA30&REV_1001 ve
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_111D&DEV_7695&SUBSYS_1179FA30

Not: Laptopum ASUS VG245H monitöre bağlı olduğu için "High Definition Audio Device" muhtemelen ona ait.

Adsız.png

Sürücü Sürümleri:
1) IDT High Definition Audio CODEC:
1.png

2) Laptop (+Kulaklık) Hoparlörü (2- IDT High Definition Audio CODEC):
3.png

3) High Definition Audio Device:
2.png

Arctis 3 ün SS Engine'de desteğinin kalktığını duymuştum.
Biraz araştırdım bu dediğiniz konuyu da, sanırım 2019 ve sonraki sürümlerinde bu destek kalmış. Daha doğrusu sanal 7.1 desteği kalkmış olarak gördüm. Windows Sonic ile çakışıyormuş sanırım. Ancak ben kulaklığımı 2018 yılında almıştım.

hocam bende de aynı problem var. o mavi yere tıklayıp yükledim ve başarıyla yüklüyor.
''Your installation completed successfully'' bilgisayarı yeniden başlatıyorum ancak herhangi bir değişiklik olmadı. o yazı orada duruyor sürekli.
Bir çözüm bulabilen var mı ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı