SteelSeries GG Arctic 3 ile uyumlu mudur?

• Konuyu başlatan Rid
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.195

Rid

Hectopat
Daha fazla  
SteelSeries Arctic 3 almayı düşünüyorum. SteelSeries Engine 3 ile uyumlu değil sanırım ama SteelSeries GG yani yenisi ile uyumlu mudur? Ayrıca kulaklığı kullanıyorsanız memnun musunuz?

Sonarda çalışıyor evet ama bence alma ben memnun değilim, hafif rahat ama kulaklıkta bass yok denecek kadar az. Ayrıca mikrofon ne kadar gürültü engelleme açsan da oyun sesi veya müzik sesi yüksek dinliyorsanız karşı tarafa gidiyor.

Engine 3 zaten GG'nin eski hali değil mi? Ben eskiden onu kullanırken Steelseries GG ile kontrol ediyorum şu an Rival 710'umu. Uyumludur tabii ki özelleştirme şeyleri mümkünse. Ses için Sonar var onu kullanman gerek zaten.

Ayrıca kulaklık çok kalitesiz, haberin olsun. Ebay kulaklığı desem yeridir ona. Minimum Arc 5(hatta 7)'den başlamak gerek.

Cloud 2, Arctis 3'den daha iyi, alınabilir. Tek sıkıntısı kabloları kalitesiz. Çok dikkatli kullanmak gerek yoksa kıza zamanda ya mikrofon bozulabiliyor ya kulaklığın tekinin sesi gidiyor.
Katılıyorum, kablo konusunda da çok feci katılıyorum. Şu an HyperX Cloud Stinger'ım var ve örgüsüz kablo diye 1 1.5 senedir çöp oldu kulaklık. Bükülmeler az bile olsa, kablolar yırtılıyor. Koruyucu takmak gerek şu telefon şarj şeylerindeki gibi, ciddi manada.

Cloud 2, Arctis 3'ten daha iyi, alınabilir. Tek sıkıntısı kabloları kalitesiz. Çok dikkatli kullanmak gerek yoksa kısa zamanda ya mikrofon bozulabiliyor ya kulaklığın tekinin sesi gidiyor.

Kablo kırılırsa servise göndersek yaparlar mı ya da ses kontrol kumandası bozulsa falan.

Katılıyorum, kablo konusunda da çok feci katılıyorum. Şu an HyperX Cloud Stinger'ım var ve örgüsüz kablo diye 1 1.5 senedir çöp oldu kulaklık. Bükülmeler az bile olsa, kablolar yırtılıyor. Koruyucu takmak gerek şu telefon şarj şeylerindeki gibi, ciddi manada.

Kablo zarar görmesin diye bir koruyucu var mı bütün kabloyu sarabilen bildiğiniz kullandığınız kablo koruma ürünü varsa gönderebilir misiniz?

Kablo kırılırsa servise göndersek yaparlar mı ya da ses kontrol kumandası bozulsa falan.
Cloud 2 servisi hakkında fikrim yok. Ekstra olarak bu kulaklığı da düşünebilirsin. Arctis Pro ile aynı hoparlöre sahip.

Kablo zarar görmesin diye bir koruyucu var mı bütün kabloyu sarabilen bildiğiniz kullandığınız kablo koruma ürünü varsa gönderebilir misiniz?
In this case your headset seems to have developed a defect. Unfortunately, we do not offer a repair service for our products.

We regret to inform you that your product is no longer covered by our Two-Year Warranty.

Bana bu mesajı atmışlardı zamanında, garantisi bitmese de yardım etmiyorlar kısacası.

Maalesef, o tarz ürün var mı bilmiyorum ama araştırırsan mutlaka çıkar diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı