Steelseries Apex M800 kullandım RGB aydınlatması var ama tuşları çıkarıp takarken kırılıyor. Ben birkaç tuşunu kırdım ama teknik servise göndermedim. Onun yerine Razer Ornata Chroma aldım onu kullanıyorum şu an.
Bu klavye'de güzel ama pek istediğim gibi çıkmadı doğrusu. Aydınlatması pek hoşuma gitmedi mesela her yerinden ışık fışkırıyor. Keşke sadece tuşları ışıklandırılsaydı. Yükseklik ayarı çok düşük, arkasındaki klipsleri açsan dahi çok düşük ve yazılımı iyi sayılmaz. Yeni çıkardıkları Razer Synapse 3.0 yazılımında tuşlara teker teker renk ayarlaması yapamadım, eski versiyonuyla yapabiliyorum sadece. Tek artısı bilekliği ama onu da kullanmıyorum ben yüksekliği düşük olduğu için.
Apex M800, Razer Ornota Chroma'dan daha güzel bir klavyeydi. Keşke tuşları kırılmasaydı, teknik servise verirsem düzeltirler muhakkak ama üşeniyorum doğrusu.