SteelSeries Rival 100 Siyah ile Gold Modeli Arasındaki Farklar

Rival 100'deki ısrar neden? O fiyata sensör kalitesi olarak G 102 çok daha iyi bir seçim olur. Alternatif olarak Corsair Harpoon da düşünülebilir ama Rival 100, bu üç fare arasında benim şahsi görüşümce son tercihim olurdu.

Hee afedersiniz ben teknik anlamda fazla bakmadım ürünlere yani fikrim yoktu, sadece SteelSeries iyi yapmıştır ve zaten çok satılıyorsa güzelde diye alayım demiştim. Teşekkürler bilgi için. Peki G102 mi yoksa Harpoon RGB mi alınmalı sizce? G300S'i iyi kullanmama rağmen bozuldu bu yüzden Logitech'e yeniden güvenebilir miyim ki?

G300s kronik sorunları olan bir fare. Bir de giriş seviyesinin de altında. Kalite olarak Logitech'in diğer ürünleri ile karşılaştırmak doğru olmaz. Marka konusunda bir önyargınız oluştuysa Corsair Harpoon da tercih edebilirsiniz. İkisi de ihtiyacınızı karşılar.

G300s kronik sorunları olan bir fare. Bir de giriş seviyesinin de altında. Kalite olarak Logitech'in diğer ürünleri ile karşılaştırmak doğru olmaz. Marka konusunda bir önyargınız oluştuysa Corsair Harpoon da tercih edebilirsiniz. İkisi de ihtiyacınızı karşılar.
Yok Logitech severim zaten, eğer G300S'e özgü bir sorunsa ozaman G102 sorunlu olan bir model değil. Peki G102 Harpoon RGB'yi tokatlar geçer diyebilir miyiz, yoksa sadece teknik açıdan iyi falan mı deriz? Bir de kullanmadıysanız bile "Fingertip Grip" tutuşuna hangisi uyar. Kafam çok karışık cidden. . :/

İkisi arasında bariz bir fark yok. Hangisi içinize siniyorsa onu alın. Ben de fingertip grip şeklinde kullanıyorum. Zamanında G 102 kullandım. Sıkıntı yaşamadım. G102, G300s'ten büyük bir fare. Alışmanız biraz zaman alır ama alıştıktan sonra ergonomik olarak rahat edersiniz.

İkis arasında bariz bir fark yok. Hangisi içinize siniyorsa onu alın. Ben de fingertip grip şeklinde kullanıyorum. Zamanında G 102 kullandım. Sıkıntı yaşamadım. G102, G300s'ten büyük bir fare. Alışmanız biraz zaman alır ama alıştıktan sonra ergonomik olarak rahat edersiniz.
Galiba Harpoon RGB alacağım çünkü G300S gibi yanları biraz daha içeri kıvrık. G102'de yan kısımlar dış tarafta gibi kalıyor. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı