SteelSeries Rival 100 Siyah ile Gold Modeli Arasındaki Farklar

Arkadaşlar kendime maksimum 130TL civarında oyuncu faresi bakıyorum ve Steelseries Rival 100 üzerinde kaldım. Fakat Mediamarkt gibi sitelerde ucuz Rival 100'ün sadece Gold modeli bulunuyor. Fakat bir sorum olacak sizlere: Gold ile siyah modeli arasında farklar var mı? Ben video ve fotoğraflarda gözümün gördüğü kadarı ile: siyah modelin mat, gold modelinin kaygan olduğunu gördüm. Böyle bir şey var mı?

black.PNG
gold.jpg

Son düzenleme:
SS Rival 310 kullanıyorum. Siyah olan ile benzer bir yüzeyi var. Tutuş hissiyatı güzel. Parlak olanın da sizi üzeceğini sanmam. Yalnız bu fare eskidi. Üzerine 110 serisi çıktı. Stok durumlarında sıkıntı olması normal. İlla mat bir yüzeyi olsun diyorsanız Logitech G 102 de işinizi görecektir. Rival 310'dan önce kullandığım fareydi. Hala daha elimin altında yedek olarak durur.

SS Rival 310 kullanıyorum. Siyah olan ile benzer bir yüzeyi var. Tutuş hissiyatı güzel. Parlak olanın da sizi üzeceğini sanmam. Yalnız bu fare eskidi. Üzerine 110 serisi çıktı. Stok durumlarında sıkıntı olması normal. İlla mat bir yüzeyi olsun diyorsanız Logitech G 102 de işinizi görecektir. Rival 310'dan önce kullandığım fareydi. Hala daha elimin altında yedek olarak durur.
O kadar param yok ne yazık ki fakat @UmuTzn dediği gibi mat alacağım tutuş açısından dolayı. Teşekkür ederim bilgileriniz için.

Parlak modelinde ki yüzey avuç içinde tutunduğu için ele yapışıyormuş gibi bir hissiyat veriyor. Kısa bir dönem kullandım ve iade ettim mat dokulu mouselar almanızı öneririm. @burakoruk dediği gibi Rival 110 daha güncel bir çözüm olacaktır.
Rival 110 daha pahalı diğerlerine göre o yüzden onu alamam ne yazık ki. :/

O fiyata Corsair Harpoon RGB veya Logitech G102 arasından elinize oturanı alabilirsiniz. Corsair Harpoon RGB İncelemesi
G300S bozuldu diye yeni mouse alacağım bu yüzden G102 pek taraftarı değilim. Ama Cooler Master ile Corsair arasında kaldım. Aşağıdaki 2 ürün arasında kaldım. :/

CM MasterMouse S RGB LED Optik Gaming Mouse | Cooler Master | Optik Sensör Gamer Mouse CM MasterMouse S RGB LED Optik Gaming Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Corsair Harpoon 6000 Dpi Rgb Gaming Mouse | Corsair | Optik Sensör Gamer Mouse Corsair Harpoon 6000 Dpi Rgb Gaming Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

@UmuTzn teknik olarak derken tam anlayamadım biraz açıklayabilir misiniz rica etsem?

Arkadaşlarım Cooler Master daha yeni bu işlerde, bu yüzden Corsair daha iyi olur dediler. Sizce?
CM MasterMouse S PixArt PMW3360
Corsair Harpoon PixArt3320

Valla iki markada kendini kanıtlamış dünyaca ünlü markalar. Ne alırsan al mutlu olursun yani :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı