SteelSeries Rival 100 Siyah ile Gold Modeli Arasındaki Farklar

Ben ilk rival 100 beyaz şimdi de gold kullanıyorum aralarında fark yok gold'un tutuş yeri kaygan ama beyazda durum neydi hatırlamıyorum. Siyan olanda da mat yeri kaygan olmasını engelliyorsa onu alabilirsin. Benim aldığım zaman gold 99 beyaz 129 tl idi o yüzden gold almıştım.

Kanıtlamış markalar evet ama kafa karıştırıyor işte. :D

"Cooler Master MasterMouse Lite S" ile "Cooler Master MasterMoouse S" arasındaki farklar nelerdir acaba?
Lite S , biraz lite :) 2000dpi, yazılım yok, S ise 7200dpi, yazılım, marco var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinize rahat geliyorsa bu fiyata en iyi seçim G102 olur. Teknik özellikler olarak bahsedilern iki fareden de üstündür.
Belki öyledir, ben de G300S'den çok memnundum fakat sağ tıkı bozuldu. Yani yeniden Logitech'e güvenebilir miyim bilmiyorum.

Arkadaşlar Logitech G102 ile Corsair Harpoon RGB arasında kaldım. Tutuş şeklimi araştırdığıma göre "Fingertip Grip"miş. Ve G300S'de sorun yaşıyorum ama sizce hangisini alayım?

Benim tutuş şeklim de fingertip grip. G102, G300s'e göre daha büyük bir fare. Ben biraz zorlansam da G102 ile zamanla palm grip tutuşa alıştım. Şimdi Rival 310 kullanıyorum. Daha büyük bir fare olduğu için palm grip tutuş benim için daha kolay oluyor.

Benim tutuş şeklim de fingertip grip. G102, G300s'e göre daha büyük bir fare. Ben biraz zorlansam da G102 ile zamanla palm grip tutuşa alıştım. Şimdi Rival 310 kullanıyorum. Daha büyük bir fare olduğu için palm grip tutuş benim için daha kolay oluyor.
Ben "Palm Grip" alışamam ya, neyse yarın Vatan Bilgisayar'a gidip bi deneyeceğim nasıl bakalım diye. Olmazsa Corsair Harpoon RGB almayı düşünüyorum ama o uyar mı ki acaba?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı