SteelSeries Rival 3 gen 2 Wireless şarjlı mı?

Yagela

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba.
Ben SteelSeries 3 Rival gen 2 alacağım için bir araştırmak istedim. 2 tane sorum var. Öncelikle gen 1 ile gen2'nin arasındaki farklar neler. 2.si ise SteelSeries Rival 3'ü kesinlikle pille mi çalıştırmam gerekiyor. Kutunun içinden bir şarj aleti ya da bilgisayara bağlama kablosu vesaire çıkıyor mu? Çıkıyorsa onunla pil olmadan şarj edebilir miyim? Ya da eğer ki kutunun içinden kablo çıkıyorsa piller farenin içindeyken falan şarj etsem olmaz mı? Bu sayede belki pillerde şarj olur. Pil sevmeyen bir insanım yardımcı olursanız sevinirim. :)

Yanlış bilgi
Öncelikle merhaba.
Ben SteelSeries 3 Rival gen 2 alacağım için bir araştırmak istedim. 2 tane sorum var. Öncelikle gen 1 ile gen2'nin arasındaki farklar neler. 2.si ise SteelSeries Rival 3'ü kesinlikle pille mi çalıştırmam gerekiyor. Kutunun içinden bir şarj aleti ya da bilgisayara bağlama kablosu vesaire çıkıyor mu? Çıkıyorsa onunla pil olmadan şarj edebilir miyim? Ya da eğer ki kutunun içinden kablo çıkıyorsa piller farenin içindeyken falan şarj etsem olmaz mı? Bu sayede belki pillerde şarj olur. Pil sevmeyen bir insanım yardımcı olursanız sevinirim. :)

Evet sarjli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba.

Pilli ve sorunlu bir mouse. Kisaca alinmaz. Butcen nedir?

Son düzenleme:
Öncelikle merhaba.

Olabildiğince SteelSeries'in farelerindan kaçmaya çalış bazı ürünlerin işçiliği az olduğundan kronik sorun çıkma ihtimali çok oluyor Logitech öneririm fakat ben riske atıp Glorious mouse almıştım ve 1,5 seneden beri kullanıyorum comp oyunlarımda.

SteelSeries'in tek iyi olduğu nokta kulaklıklarıdır ayrıca.

Olabildiğince SteelSeries'in farelerindan kaçmaya çalış bazı ürünlerin işçiliği az olduğundan kronik sorun çıkma ihtimali çok oluyor Logitech öneririm fakat ben riske atıp Glorious mouse almıştım ve 1,5 seneden beri kullanıyorum comp oyunlarımda.

Logitechinde bu butcede duzgun mousesi yok alayı kronik. Glorious'ta fiyatina degmez. Dragclick manyagi olunmadigi surece alinmaz. Yazilim olarak iyi degil bazi fareleride sorunlu.

Logitech'inde bu butcede duzgun faresi yok alayı kronik. Glorious'ta fiyatina degmez. Dragclick manyagi olunmadigi surece alinmaz. Yazilim olarak iyi degil bazi fareleride sorunlu.

Evet onlardada kronik var Logitech'in birçok Pro oyuncu tarafından kullanılan faredede var yapacak bir şey yok tamamen şans meselesi bu elektronik ürünler.

SteelSeries mouse yine de hiç kimseye önermem ben Pro oyuncuları her zaman örnek alırım böyle konularda ve el alışkanlığıma göre de şekillenir.

Kimse önermemiş bile. Bilemedim. Ne alsam? Önerebilir misiniz? Ayrıca pilleri veya bir şekilde fareyi şarj edebilirmiyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı