SteelSeries Rival 3 RGB kablolu mouse alınır mı?

Gorkemm.jk

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, yeni bir mouse a ihtiyacım var ve İtopya'da gezinirken SteelSeries Rival 3'ü gördum fiyatı cidden cok uygundu ve almak istiyorum sizce bu mousenin performansı nasıl bir süre beni göturebilir mi acaba?

Selam arkadaşlar, yeni bir mouse a ihtiyacım var ve İtopya'da gezinirken SteelSeries Rival 3'ü gördum fiyatı cidden cok uygundu ve almak istiyorum sizce bu mousenin performansı nasıl bir süre beni göturebilir mi acaba?

Kendim de alacaktım, kronik sorunları varmış, en önemlisi de lod sorunu. Onun yerine HyperX Haste tercih ettim. Rog Keris'de şuan da rakip.

Küçük bir fare bunun farkında olarak al alacaksan, standart SteelSeries kalitesinin biraz altında. 229TL'ye almıştım zamanında 😅

Petek tasarımlı mouselar pek hoşuma gitmiyor açıkçası hocam ama mouse tabii ki iyidir.

Küçük bir fare bunun farkında olarak al alacaksan, standart SteelSeries kalitesinin biraz altında. 229TL'ye almıştım zamanında 😅

Şu anda Rampage X jammer kullanıyorum aynı hissi vermesin benim için yeterli hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı