HüseyinLothbrok
Centipat
Daha fazla
İkisi arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı? İkisi de 18000 DPI, 1Hz.
İkisi arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı? İkisi de 18000 DPI, 1Hz.
Tüm forum benim kullandığım 2 yıllık mouseye de kronik diyor ama yaşadığım en ufak bir sorunu yok. Bu arada tüm forum dediğiniz de 3/4 kişi falandır.Rival 3 almayın hocam neredeyse tüm forum kronik sorunlu olduğunu söylüyor.
İkisi arasından Logi'yi seçin bence.İkisi arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı? İkisi de 18000 DPI, 1Hz.
O da çok şık duruyor ya, fotoğrafı var mı sizde mousenin? Merak ettim masada duruşunu.5 yıldır rival 3 kullanıyorum. Daha bir sorunu yok, çok mouse takıntısı yoksa alınabilir uygun diye almıştım bende.
Tüm forum benim kullandığım 2 yıllık fareye de kronik diyor ama yaşadığım en ufak bir sorunu yok. Bu arada tüm forum dediğiniz de 3/4 kişi falandır.![]()
Masa biraz kirli kusura bakmayın. Zamanında 240 liraya aldığım için çok mouse takıntılı değilim fiyatı uygun diye tercih ettim.O da çok şık duruyor ya, fotoğrafı var mı sizde mousenin? Merak ettim masada duruşunu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.