Steelseries Rival 600 İncelemesi

Rica ederim. Bende öyle bir sıkıntı olmadı hiç. Steelseries Engine programında bazen donanımlar için firmware update olabiliyor. Onu kontrol ettiniz mi?

Bunun mu yoksa Deathadder Elite' nin mi algılayıcısı daha iyi?

Deathadder elite kullanmadığım için bir şey diyemem ama bunun algılayıcısı baya iyi. Aylardır kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Farenin yan taraflarındaki aydınlatmayı nasıl videolardaki gibi güzel yapabilirim? Videolarda çok güzel duruyor ama bir türlü ayarlayamadım .

Hangi videolarda hocam?
YouTube'daki inceleme videolarındaki gibi yapmak istiyorum. Hani farenin sağ ve solunda aydınlatmalarda renk geçişi oluyor ya (nefes alma efekti olmadan direkt renk geçişi) öyle yapmak istiyorum. Umarım cümlem çok karışık olmamıştır.

Hocam dediğiniz olayı Steelseries Engine 3 yazılımı üzerinden yapabilirsiniz.

Programın içerisinde illumination kısmından renk geçişlerini ayarlayabilirsiniz. Efekt kullanmak istediğiniz ledleri fotoğraftaki gibi seçerek sol taraftan istediğiniz efekti uygulayabilirsiniz. Sizin dediğiniz efektin adı ColorShift.

Logitech g402 kullanıyorum rival 600 ile sorun olur mu ellerim küçük 16.5 cm kadar,g402 yi kullanırken bir sorun yaşamadım 600 e göre daha ağır bir mouse bilgilendirirseniz sevinirim.

@speedlyblue hocam dediğiniz fareyi daha önce kullanmadım ama G 402 kullanırken bir sıkıntı yaşamadıysanız bu farede de problem olacağını sanmıyorum. G 402 de küçük bir fare değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…