[Alındı] Steelseries Rival 600

Technopat tarafından incelemesi ve başka bir arkadaşın incelemesi olduğundan dolayı inceleme yapmayacağım sadece kendi fikirlerimi ve birkaç fotoğraf bırakacağım. :)

Ürünü Hepsiburada'dan 322 TL'ye aldım, Perşembe sabahı sipariş verdim bu sabah elime ulaştı. İlk izlenimlerimi aktaracağım. Koleksiyonumun 4. parçası oldu. Ürün ile alakalı teknik detayları diğer arkadaşımınız inceleme konusunda bulabilirsiniz:
Ürünün artıları :
  1. Benim için en önemli artısı yüzey malzemesinin kalitesi, tutuşu kolaylaştırıyor. G305 bu konuda beni çok hayal kırıklığına uğratmıştı.
  2. Palm tutuşa G403'den daha uygun, G403 kadar yüksek olmaması Palm tutuşu gerçekten kolaylaştırıyor.
  3. Kablosu gerçekten hafif. Ağır ve örgülüden ziyade hafif ve kauçuk kabloyu tercih ederim.
  4. Ağırlıksız halinin 100g'ın altında olması. İsteyenler için ağır bir fare haline de gelebiliyor. Özelleştirilebilir ağırlık olması iyi.
  5. Işıklandırma seçenekleri çok geniş, üç bölümün her biri kendi içerisinde üçe ayrılıyor. Fazlasıyla özelleştirilebilir.
  6. Skatezleri diğer kullandığım tüm mouselardan daha başarılı, daha akıcı bir deneyim sağladı bana.
  7. Mouse tekerleği G403'e göre daha sert, G305'e göre daha yumuşak. G403'de fazlasıyla serbestti. Tam orta nokta, güzel.
  8. Daha hafif olmasını istiyorsanız yan paneller yokken de kullanılabilir. Pek rahat olmaz ama yine de kullanılabilir
Ürünün eksileri :
  1. Ürünün Palm/Claw grip için tasarlandığı söylense de Claw grip kullanırken en öndeki makro tuşuna ulaşmak neredeyse imkansız. Palm grip kullanırken bile ulaşmak fazlasıyla zor.
  2. Sol klik gereğinden fazla sesli.
  3. Makro tuşlarına basmak G403'e göre daha zor, ince ve daha derindeler.
3.jpg
6.jpg
5.jpg
4.jpg
7.jpg
8.jpg
10.jpg
11.jpg

Zaten fazlasıyla popüler bir mouse ama yine de sorularınız varsa cevaplayabilirim. Okuduğunuz için teşekkürler. :D

Çünkü herkes bu sorunla karşılaşmış ve bu fareyi gerçekten çok beğendim almayı düşünüyorum sizce alınmalı mıdır? Yoksa farklı modellere bakmalı mıyız?
Ben henüz yaşamadım ama bu yaşamayacağım anlamına gelmiyor. Aim alırken çok sıkı kavramıyorum belki de olmamasının sebebi bu olabilir. Hepsiburadadan 320 TL'ye aldım, indirim dolayısıyla aldım yoksa 400 TL vermezdim. Ağırlık sizin için dert değilse G502 alınabilir alternatif olarak.
Güncelleme: Baş parmağımın geldiği yerdeki plastiği bastırarak hareket ettirince biraz kayıyor. Bana göre problem değil ama fareyi çok sıkı tutanlar için problem oluşturabilir.

Diğer taraftaki silikonlarda herhangi bir deformasyon yok.

Son düzenleme:
Ben henüz yaşamadım ama bu yaşamayacağım anlamına gelmiyor. Aim alırken çok sıkı kavramıyorum belki de olmamasının sebebi bu olabilir. Hepsiburadadan 320 TL'ye aldım, indirim dolayısıyla aldım yoksa 400 TL vermezdim. Ağırlık sizin için dert değilse G502 alınabilir alternatif olarak.
Güncelleme: Baş parmağımın geldiği yerdeki plastiği bastırarak hareket ettirince biraz kayıyor. Bana göre problem değil ama fareyi çok sıkı tutanlar için problem oluşturabilir.

Diğer taraftaki silikonlarda herhangi bir deformasyon yok.
Hmm, garip.Herkes bu sorundan şikayetçi bende artık Rival 310 almak zorunda kaldım.Pazar günü elimdeydi, herhalde bunda da o sorun olmaz çünkü bende fareyi sıkı tutuyorum.

Bu videodan sonra soğudum ve almaktan vazgeçtim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yandaki kauçukların oynaması dışında sorun yok demiş, fareyi çok beğendiğinden bahsetmiş, 10 üzerinden 9.5 puan vermiş. Bence vazgeçilecek bir sebep değil.

Yandaki kauçukların oynaması dışında sorun yok demiş, fareyi çok beğendiğinden bahsetmiş, 10 üzerinden 9.5 puan vermiş. Bence vazgeçilecek bir sebep değil.
Tercih meselesi, bence öyle. Ben bir fareye 350 TL veriyorsam orası burası oynamasın bir zahmet. Onun dışında on numara mouse. Tabi bunu şekline bakmadan söylüyorum, kimine uyar kimine uymaz.
Hocam acaba Laptop'unuzun marka ve modeli nedir :)
PowerSpec 1710, yurtdışından aldım. Micro Center diye bir teknoloji mağazasının kendi markası, kısacası Monster gibi bir marka.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı