Steelseries Rival 600 İncelemesi

Tam olarak 5 yıl önce açmışım bu konuyu. 5 yıl boyunca bu fareyi kullandım. Uzun kullanım deneyimimi paylaşmak istiyorum. Fare 5 sene boyunca vaat ettiği şeyleri gayet iyi yaptı diyebilirim. Yaşadığım bir büyük bir küçük diyebileceğim iki sıkıntı oldu. Büyük sıkıntısı bu fareyi kullanan herkesin bileceği yan taraflarda bulunan kauçukların bir süre sonra yapışkanlarının salmaya başlaması oldu. Bu kauçuk yapı sürekli olarak elimin altında kayma yapmaya başladı. Küçük olan sıkıntı ise lift off sensör ayarını en düşüğe getirdiğimde bazı zeminlerde anlık fareyi kaldırmalarda imlec titreme yapabiliyordu. Bunu çok nadir yaşadım. Bu sorunların haricinde switchlerinde ya da RGB gibi kısımlarında hiç bir sıkıntı yaşamadım. 5 yılın sonunda da bu arkadaşı emekli etme kararı aldım. Yaklaşık 1 haftadır Lamzu Atlantis kullanıyorum. Onun da incelemesini yakın zamanda yapmayı planlıyorum.

ben dayanamayıp 1. senem dolmadan başkasına satmıştım yanlarının erimesi 3-4 ay sonra başladı ve aşırı ağır bir mouse tu 5 yıl iyi kullanmışsınız

Evet 5 yol sonraki incelemeyi görünce ben de görüşlerimi yazayım dedim. Ben de 5 yıldır kullanıyorum fareyi. Bir ara takip etme sıkıntısı ve titreme yaptı ama donanımsal değil yazılımsaldı daha sonra düzeldi. Yanlarda altında üstünde hiçbir şey olmadı benim farede ancak yoğun olarak kullanmıyorum toplam 2.000 saat civarında kullanmışımdır. (Oynadığım oyunların saatleri toplamından yola çıkarak tahmini bir rakamdır) benim için tek eksisi ağır ve büyük olması idi ama performans ve kalite konusunda görüşüm olumludur. Ama gelişen teknolojiyle birlikte kablosuz modeller tercih edilebilir. Kablo işi ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.
Sonuç olarak, 5 yıl boyunca fare hiç üzmedi iyi ve kaliteli.

Dosya Ekleri

• 689B805A-95D1-4CAF-B7B9-9760AF48AE82.jpeg
    169,3 KB · Görüntüleme: 46
  • 18E8C9BF-0684-42BC-9CF2-693F256095AD.jpeg
    194,8 KB · Görüntüleme: 43
  • B213C648-E4D3-4B59-8B1F-654BAD17603F.jpeg
    147,7 KB · Görüntüleme: 46
@Rasputin evet baya ağır bir fareydi. Aslında kullanırken alışmıştım ama Atlantise geçince 5 yıl boyunca ben bu ağırlığı nasıl kullanmışım diye sorgulatmadı değil. Ne akla hizmetse artırılabilir ağırlık özelliği vardı ve ben bir ara baya ağırlık eklemiştim şükür bu zamana kadar bilek eklemlerinde bir sıkıntı çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…