Steelseries Rival Kullanıcı Deneyimi

Ben söylim 4üncü aydan gidiyorum, yanlarında hafif aşınma oldu ama aşınması sıkıntı çıkarmıcak gibi geliyorum çünki malzeme kaymıyor ve bazı satıcılar ora aşındıkları zaman garantiyi kabul edebiliyor. Farenin ışıklandırması ve şıklığı baya baya güzel ele oturuşudu çok iyi bundan daha iyi ne olabiliyor diyorum bazen ama yazılımı yüklü olmazsa bazı bilgisayarlarda çalışmayabiliyor , yazılımı yükledinmi gayet güzel bir şekilde çalışıyor sıkıntı yok. Karar vermek için fareyi nasıl tuttuğunu kontrol et ona göre fare bak , mesela ben palm kullanıyorum ve palm için en iyilerden birisi bu.

Rival 100 hakkında birşeyler söylemek istiyorum. Çoğu arkadaş yanları eriyor dedi 1 aydan fazla kullanıyorum fareyi ellerim de aşırı terliyor ama herhangi bir erime olmadı. Yanları ilk aldığımdaki gibi.

Rival 100 hakkında birşeyler söylemek istiyorum. Çoğu arkadaş yanları eriyor dedi 1 aydan fazla kullanıyorum fareyi ellerim de aşırı terliyor ama herhangi bir erime olmadı. Yanları ilk aldığımdaki gibi.
Peki Msi Anakart Yanına Msi Kinzu V3 veriyor o nasıldır

Rival 300 ile Rival aynı mı? Burada kullanılan mouse a benziyor. Tam anlayamadım.

Rival 300 ile Rival aynı mı? Burada kullanılan mouse a benziyor. Tam anlayamadım.
Rival modelde yan tarafın aşınması, erimesi gibi problemler oluştu sonra Rival 300 diye tasarım olarak aynı ama yan taraflardaki problemi gideren ürün yaptılar. Ayrıca bu mouse biraz büyüktür. Eğer eliniz büyük değilse Rival 100, g402 modellerine de bakabilirsin.

Rival 300 siparişi verdim. Şu an Razer Mamba Tournament Edition kullanıyorum. Sensörü lazer olduğu için beni fazla üzdü. Diğer her şeyi güzel. FPS ve oldukça cs go oynayan birisiyim. Amazonda da indirime girdiği için hemen aldım rival 300 umarım beğenirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…