SteelSeries Sensei Ten vs Logitech G305 vs Zowie S2

Khatz

Decapat
Selamlar, ben mouse almayı planlıyorum. Logitech G Pro almayı düşünüyordum kablolu olanı fakat Türkiye'de satışı olmadığını öğrendim. Amazondan sipariş vermeye kalktığımda fiyatı 650 küsur oluyor. O kadar bütçem olmadığı için başlıkta ki mouselar arasında kaldım. Bunlardan birini veya fazlasını kullanan varsa birkaç sorum olacaktı.

Logitech G305'te scroll tuşunda bozulmalar meydana geldiğini söylüyorlar ve çift tıklama sorunundan çok iade edildiğini duydum.

Zowie S2 de ise scrollunun kötü ve makro tuşlarının sert olduğu şikayeti var. En büyük eksiği benim için driver olmaması.

Sensei Ten'i tam olarak ne gibi sorunları var araştıramadım. Bir de Logitech G305'in HERO sensörünün çok iyi kalitede olduğunu biliyorum ama Sensei Ten'in TrueMove Pro sensörü hakkında bir bilgim yok. SteelSeries sensörünün Logitechten aşağı kalır yanı var mı?

Bunlar arasında kaldım ve kararsızım. Şimdiden teşekkür ederim yanıtlarınız için.

Bütçem 600 TL başka önerileriniz var ise söyleyebilirsiniz.

SteelSeries Sensei Ten: 460 TL

Logitech G4305: 428 TL

Zowie S2: 530 TL

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı