Steelseries vs Sennheiser

Alonly

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
SS Arctis Pro Hi-Fi (2.700 TL) ile Sennheiser GSP 600 + GSX 1000 (1.400 TL + 1.200 TL) arasında kaldım. Sizce en temiz sesi hangi kulaklık verir? Hangisini hangi nedenden dolayı almamı önerirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
SS Arctis Pro çok iyi bir kulaklık ama fiyatı çok yüksek. Sennheiser kalitesi ise su götürmez bir gerçek. Ben Sennheiser'dan yana kullanırdım hakkımı.
Ben ise Arctis Pro + GameDAC'tan kullanıyorum. En son incelemesini yaptım, artıları eksileri. İmzamda var bakabilirsiniz.

Ben ise Arctis Pro + GameDAC'tan kullanıyorum. En son incelemesini yaptım, artıları eksileri. İmzamda var bakabilirsiniz.
Sanal 7.1 nedense hoşuma gitmedi. Ayrıca Pro modeli cidden pahallı. Sennheiser kulaklıklardaki ses berraklığı ise cidden güzel. İnceleyeceğim mutlaka. Ama imkan olursa Sennheiser kulaklıklara bir bak istersen sen de:)

Sanal 7.1 nedense hoşuma gitmedi. Ayrıca Pro modeli cidden pahallı. Sennheiser kulaklıklardaki ses berraklığı ise cidden güzel. İnceleyeceğim mutlaka. Ama imkan olursa Sennheiser kulaklıklara bir bak istersen sen de:)
Sennheiser çok iyi bir markadır, ancak oyun konusunda SS'i öneririm.

Sennheiser çok iyi bir markadır, ancak oyun konusunda SS'i öneririm.
Birkaç arkadaşım var. Yayın falan da yapan hatta takımlarda olanlar da var. Stereo daha iyi sanal 7.1 yerine diyorlar. Hatta Mithrain de galiba 7.1 değil Stereo kullanıyor. Hatta o da sanal 7.1 pek iyi değil diyordu. Kişisel tercih tabi. Hangisini alırsa alsın kötü bir şey almış olmaz orası ayrı.

O zaman Sennheiser alıyorum. Msi X470 Gaming Pro anakart modelini kullanıyorum. Bu kart Sennheiser için yeterli olur mu?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı