Steelseries vs Sennheiser

Reklamdan ziyade rahatlığını ve ses kalitesini vurguluyorum.
Asıl reklamcılık sizlerin yaptığı. Ne zaman bir konu açılsa ya steelseries yada Coolemaster. İşe bak Technopat hep Steelseries ve coolermaster ekipmanlarını tanıtıyor. Bir nedeni var mı acaba ?
Hele böyle demeniz, iyice markacılığa kaçıyor. @painkiller buranın moderatörü. Ve Sennheiser tavsiye ediyor. Zevk meselesi. Oyun için SS öneririm. Yazımı okuyabilirsiniz, imzamda mevcut. Konudan ayrılıyorum, çünkü @Odyofil arkadaşımız ısrarla Sennheiser öneriyor. Konu sahibi, hangisi size rahat ve mantıklı geliyorsa onu alın. Mantıklı düşünün, en doğrusunu alın. Benden de @Odyofil dan da tavsiye almayın. Çünkü ona göre ben, bana göre o markacılık yapıyor. Özellikle mağaza çalışanını DİNLEMEYİN! İnternetten özellikkerini karşılaştırın. İyi günler.

Hiç Steelseries kullanmadım ancak şimdiye kadar kullandığım tüm Sennhesier marka üründen son derece memmun kaldım. Bence kulaklık konusunda Sennhesier gerçekten çok iyi.

Bakın ne güzel, hiç Steelseries kullanmadım ama, Sennheiser çok iyi demiş. Bazıları gibi gelip reklam yapmamış.
Hiç Steelseries kullanmadım ancak şimdiye kadar kullandığım tüm Sennhesier marka üründen son derece memmun kaldım. Bence kulaklık konusunda Sennhesier gerçekten çok iyi.

Hele böyle demeniz, iyice markacılığa kaçıyor. @painkiller buranın moderatörü. Ve Sennheiser tavsiye ediyor. Zevk meselesi. Oyun için SS öneririm. Yazımı okuyabilirsiniz, imzamda mevcut. Konudan ayrılıyorum, çünkü @Odyofil arkadaşımız ısrarla Sennheiser öneriyor. Konu sahibi, hangisi size rahat ve mantıklı geliyorsa onu alın. Mantıklı düşünün, en doğrusunu alın. Benden de @Odyofil dan da tavsiye almayın. Çünkü ona göre ben, bana göre o markacılık yapıyor. Özellikle mağaza çalışanını DİNLEMEYİN! İnternetten özellikkerini karşılaştırın. İyi günler.
En doğrusu. Özellikle de bu cümle "Özellikle mağaza çalışanını DİNLEMEYİN!".
Bakın ne güzel, hiç Steelseries kullanmadım ama, Sennheiser çok iyi demiş. Bazıları gibi gelip reklam yapmamış.
Dostum benim gibi sende vurguluyorsun kulaklığı umarım farkındasındır.

Benim tercihim kesinlikle Sennheiser olurdu. SS belki çok iyi olabilir ama ben iki marka arasında kaldığım zaman her zaman uzmanlık alanlarına bakarım. Sennheiser'in tek işi ses ekipmanları. Yıllardır bu konuda tecrübeli. Ben maalesef oyuncu ekipmanı adı altında üretilen hiç bir ürünü kaliteli bulmuyorum. Gerçek kalite cafcaflı renk ve RBG ledlerden daha fazlası bence.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı