Stock ROM Bootloader'sız kurulur mu?

• Konuyu başlatan crix4
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 99
  • Görüntüleme 2.667
Sorun yok o zaman. komutlarda sıkıntı olmadığından emin olalım.

İndirdiğiniz yazılım klasörünün içinde images isimli bir klasör olmalı. Oradan boot.img'yi çıkartın ve fastboot üzerinden flashlamayı deneyin. Flashlanırsa sıkıntı olmayacaktır.
nasıl yapacağımı adım adım anlatır mısınız acaba

bide hocam herhalde ben mi flashtan flashlayamadım çünkü 0 saniyede bitiyor yüklemesi

bide hocam herhalde ben mi flashtan flashlayamadım çünkü 0 saniyede bitiyor yüklemesi
ayrıca şunu da ekleyeyim ben unutup clean all and locku seçtikten sonra böyle oldu.

Öncelikle lütfen doğru ADB arayüzünü kullanınız.

ayrıca şunu da ekleyeyim ben unutup clean all and locku seçtikten sonra böyle oldu.
Eğer bootloader kilitlendiyse gösterdiğim metodla tekrar açmanız gerekecek.

Öncelikle lütfen doğru ADB arayüzünü kullanınız.

Eğer bootloader kilitlendiyse gösterdiğim metodla tekrar açmanız gerekecek.
açık şuanda hocam boot ekranı gelirken bootloader kilidi açık diyor sonra yeniden başlıyor cihaz.

adb son sürüm kurulu hocam bilgisayarımda

Tamam, linkini verdiğim dosyayı indirin ve platform-tools isimli klasörü arşivden çıkarın, daha sonra klasörü CMD ile açın. Fastboot komutları için bunu kullanmalısınız.
Evet hocam yaptım. Bu arada çok özür dilerim hem meşgul ediyorum hem de ilk defa yaptığımdan telefona bir şey olmasından korkuyorum

Evet hocam yaptım. Bu arada çok özür dilerim hem meşgul ediyorum hem de ilk defa yaptığımdan telefona bir şey olmasından korkuyorum
Güzel. İndirdiğiniz ROM dosyasında images klasörü var, onun içinden boot.img'yi kopyalayın ve az önce indirdiğiniz platform-tools klasörüne yapıştırın. Daha sonra az önce söylediğim gibi platform-tools'u CMD ile açıp fastboot flash boot boot.img yazın.

Güzel. İndirdiğiniz ROM dosyasında images klasörü var, onun içinden boot.img'yi kopyalayın ve az önce indirdiğiniz platform-tools klasörüne yapıştırın. Daha sonra az önce söylediğim gibi platform-tools'u CMD ile açıp fastboot flash boot boot.img yazın.
1705911378945.png

Sonraki adım hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı