Çözüldü Stoğu biten laptoplar geri gelir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

doguzkaan

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Lefinat
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
Bu aralar laptop bakıyorum ve bir sürü Laptop'un stoğunun bittiğini fark ettim. Sizce haziran başlarında Türkiye Corona'dan kısmen kurtulursa Temmuz başlarında stoklar geri gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yeni nesil bileşenler gelince genelde eskilerin üretimi azalıyor. Belki gelir eski nesil de. Ondan yana çok bilgim yok.
Ryzen 5 3500U gelir herhalde, gelmezse bile onun alternatifi gelir. Markalar alternatif çıkartmayı seviyor.
Dolar 5.98'e yakın olursa ve KDV indirimi yaparlarsa yeni gelen 4. nesil AMD işlemcileri de o fiyata görebiliriz. Bence acele etme ve senin baktığın PC performanslarını 3000TL aldım, Vega 8 ve Radeon 540 ekran kartlıyı. İnce cihazlarda gerçek performanslarını göremiyorsun. Benim Vega 8 ve Radeon 540'da kısıtlı. Ancak işlemciyi TDP Ryzen Controller ile arttırdığın için Vega 8 daha kuvvetli kullanıp tam 20-25 FPS fazla aldırıyorum oyunlarda. Normalde Radeon 540, MX150 kartın kırpılmış kartı ve Vega 8'in bir tık iyi işte ama gel gör ki U cihazlar kısıtlanıyor hep.

Açıkçası 2 ay önce niye almadım diye içim acıyor ama inşallah yakın zamanda fiyatlar düşer.

Dosya Ekleri

• IMG_20200520_020619.jpg
    IMG_20200520_020619.jpg
    110,8 KB · Görüntüleme: 46
Açıkçası 2 ay önce niye almadım diye içim acıyor ama inşallah yakın zamanda fiyatlar düşer.
Fiyatlar düşerse bende kendime başka model bakacağım. Lenovo ısınmamasının sebebi de kısıtlama koyuyorlar donanıma. V serisi iş cihazları olarak geçiyor onlarda ancak belli sıcaklığa gelince hız düşürüyor. 80 derece gelince 3Ghz ve 90 görünce 10dk falan 2Ghz düşmesi gibi. Ben attığın görseldekini incelediğim için konuşuyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı