Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

• Evet

Oy: 25 24,5%
  • Hayır

Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

Oy: 52 51,0%

• Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Dosyaların olduğu harddiski bilgisayardan söktüm şu an kenarda bekliyor. Bu durumda ne yapmam gerekiyor?

HDD söktüysen zaten yapabileceğin bir şey yok. Başka disk beraber önceden kullanıyorsan onu AV ile taratabilirsin sadece zararlı bulaşmaması için.
Dosyaları nasıl kurtaracağım işte. Birkaç şirkete dosya gönderdim çözdüler ama çok para istiyorlar.

Merhaba ilk postlarda söyledikleriniz hepsini yaptım ayrıca STOP Ransomware (.STOP, .Puma, .Djvu, .Promo, .Drume) Help & Support Topic - Page 625 - Ransomware Help & Tech Support burda paylaştım.
Bilgilerimin yedekleri flashdiskte vardı fakat takılı olduğu için ona da bulaşmış onu çektim. Pcnin internet bağlantısını kestim. Araştırmalarımdan anladığım kadarıyla çevirimdışı t1. Bu konuda yardımcı olabiliceğiniz başka birşey varsa sevinirim.
Flashdiskteki dosyaların durumu : Ekran Alıntısı 2
PC'deki dosyaların durumu : Ekran Alıntısı

Şu an bilgisayardaki dosyaların durumu uzantılar değişti

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı 2.PNG
    10,1 KB · Görüntüleme: 95
  • Ekran Alıntısı.PNG
    13,4 KB · Görüntüleme: 101
Şu an bilgisayardaki dosyaların durumu uzantılar değişti
Hets olanlardan da birkaç tane atın. TXT dosyalarında id değişti mi değişik olan varsa da paylaşın hets diski içindekilerden.

İlk verdiğinizle son verdiğiniz Ransomware çeşitleri farklı.

Ek olarak bunların sonuçlarını da upload edin ve paylaşın:

Şu an kontrol ettim İd ve diğer yazan notların tamamı aynı.
Ayrıca buraya yazmadan önce forumun birisinde RKill Ve Malwarebytes kurup 2 3 defa tarama yapıp temizledim.

2. raporu düzgün çıkartmamışsınız ancak sorun değil. Gönderdiğiniz yerde video verilmiş ama onun aynısını bu rehberde anlattık zaten Orada hets olanları çözüldüğünü belirttin. Rogerlar kaldı demişsin ancak Roger ile hets olanlar aynı dosya görünüyor.
Bu arada Norton var bilgisayarda zararlı bulaşmadan önce yüklenmiş miydi ve güncel miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…