Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

• Evet

Oy: 25 24,5%
  • Hayır

Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

Oy: 52 51,0%

• Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
Merhabalar ben de bu virüsün kurbanlarından oldum dosyalarım nosu uzantısıyla şifrelendi ancak sinirden personal ID dosyasını sildim sonu T1 ile bitiyordu şimdi orijinal dosya ile şifrelenmiş dosyayı sıkıştırıp yollayayım mı siz mi program atacaksınız?

T1 ile bitiyordu şimdi orijinal dosya ile şifrelenmiş dosyayı sıkıştırıp yollayayım mı siz mi program atacaksınız?
Konu başında her şey yazılı. Çevrimdışı şifreleme için ne yapılacaksa onları yapın.

merhaba en son eklediğiniz dosya uzantıları arasında .topi uzantısı var fakat nasıl yapılacağını tam anlayamadım. önceki uzantılar gibi bir araç paylaşmamışsınız. yardımcı olursanız çok sevinirim.

id: 7757TLxCRXnSjhJoq4TruFpvTlag0OKn6hPITYt1

.topi uzantısı var fakat nasıl yapılacağını tam anlayamadım.
Bu araçla deneyeceksiniz. Rehberde yazıldığı gibi zararlıyı kaldırıp uygulayacaksınız. Çözüm olmazsa konuda verilen diğer orj. ve şifreli aynı dosyayı siteye upload edip sonuç çıkmasını bekleyeceksiniz. Ek olarak en altta olan foruma da istenilen dosyayı orada konuda paylaşıp da kontrol etmelerini sağlayabilirsiniz.

dedıklerınızı yaptım lakın emsısof t da kıtlı dosyayı cevırmeye calısıyor cevırıyor fakat dosya cevrıldıgı gıbı kayboluyor bu vırusun temızlenmedıgınemı ısaret edıyor? yoksa farklı bır durum mu var? reısmlerde mp3 lerde bazı vıdeo uzantılarında denedım aslında cevırmeye calısıyor lakın dedıgım gıbı anında cevrılıen sıfresız dosya kayboluyor

Dosya Ekleri

• dsfgsdf.png
    dsfgsdf.png
    48,9 KB · Görüntüleme: 61
Dosyayı cevırmeye calısıyor, cevırıyor fakat dosya cevrıldıgı gıbı kayboluyor. Bu vırusun temızlenmedıgıne mı ısaret edıyor?
Evet mümkün. Rehberde sırasıyla yazdık nelerin yapılacağını eksik yapıyorsanız daha kötü hale de getirebilirsiniz. Ancak verdiğiniz resimde size ait bulunmuş bir anahtar olmadığını belirtiyor çevirdiğine emin misiniz?

Evet mümkün. Rehberde sırasıyla yazdık nelerin yapılacağını eksik yapıyorsanız daha kötü hale de getirebilirsiniz. Ancak verdiğiniz resimde size ait bulunmuş bir anahtar olmadığını belirtiyor çevirdiğine emin misiniz?
evet dosyayı oraya atıyor dıger dosyaya gecerken sıfresız hale gelen dosya ortadan kalkıyor vırus tarama yaptım zaten sırasıyla bırseyler eksık ama tam olarak ne oldugunu cozemedım ısın acıkcası orjınal dosyalı bır sıfrelı dosyamda bulamadıgımdan ıs garıp bır hal aldı...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı