FurkanAkdemir
Centipat
- Katılım
- 1 Mart 2020
- Mesajlar
- 3
Teşekkür ederim. İyi akşamlar.
Konu başında her şey yazılı. Çevrimdışı şifreleme için ne yapılacaksa onları yapın.T1 ile bitiyordu şimdi orijinal dosya ile şifrelenmiş dosyayı sıkıştırıp yollayayım mı siz mi program atacaksınız?
Bu araçla deneyeceksiniz. Rehberde yazıldığı gibi zararlıyı kaldırıp uygulayacaksınız. Çözüm olmazsa konuda verilen diğer orj. ve şifreli aynı dosyayı siteye upload edip sonuç çıkmasını bekleyeceksiniz. Ek olarak en altta olan foruma da istenilen dosyayı orada konuda paylaşıp da kontrol etmelerini sağlayabilirsiniz..topi uzantısı var fakat nasıl yapılacağını tam anlayamadım.
Evet mümkün. Rehberde sırasıyla yazdık nelerin yapılacağını eksik yapıyorsanız daha kötü hale de getirebilirsiniz. Ancak verdiğiniz resimde size ait bulunmuş bir anahtar olmadığını belirtiyor çevirdiğine emin misiniz?Dosyayı cevırmeye calısıyor, cevırıyor fakat dosya cevrıldıgı gıbı kayboluyor. Bu vırusun temızlenmedıgıne mı ısaret edıyor?
evet dosyayı oraya atıyor dıger dosyaya gecerken sıfresız hale gelen dosya ortadan kalkıyor vırus tarama yaptım zaten sırasıyla bırseyler eksık ama tam olarak ne oldugunu cozemedım ısın acıkcası orjınal dosyalı bır sıfrelı dosyamda bulamadıgımdan ıs garıp bır hal aldı...Evet mümkün. Rehberde sırasıyla yazdık nelerin yapılacağını eksik yapıyorsanız daha kötü hale de getirebilirsiniz. Ancak verdiğiniz resimde size ait bulunmuş bir anahtar olmadığını belirtiyor çevirdiğine emin misiniz?
Hangisiyle taradın, sonuç ne çıktı?vırus tarama yaptım zaten
mall ware hitman super antı spy karspersky bunlar temızgorunuyor sadece spyhunterda 88 cıkardı lakın oda sılmıyor nedense 48 saat bekleme olayı var...Hangisiyle taradın, sonuç ne çıktı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.