Temizse temizdir. 88 olan çerezlerdir gerek yok silmeye. 48 saat dediğin ne?
T1 olması kesin çözüleceği anlamına gelmiyor. Sunucuda anahtarı varsa çözer. Senin dediğinle programın söylediği tutmuyor. 48 saate gerek yok oradaki dosyaları ele kendin de silebilirsin bu arada.t1 uzantılı olmasıyla beraber cozmem gerekıyor normalde
800gb veri var onemlı olanı 10 gb kadar anca oda oglanın resımlerı onun derdındeyım yoksa hemen basıcam formatıda cocuk olunca bırde 2 senelık tum reısmlerı olunca maalesef sıkıntı oluyorÇoğu artık dosyalar.
T1 olması kesin çözüleceği anlamına gelmiyor. Sunucuda anahtarı varsa çözer. Senin dediğinle programın söylediği tutmuyor. 48 saate gerek yok oradaki dosyaları ele kendin de silebilirsin bu arada.
puma olan versıyonda sıfrelı dosyayı secerken orıjınal olan resım dosyasını secmıyor hıc boyle bır durum oldumu ? bugun resımlerden bazılarının orjınallerını buldum bu seferde program nedense kabul etmıyor orjınal dosyayıVeri kurtarma vs. nereye verirsen ver kurtaramazBirkaç hafta bu şekilde bekleyin zararlı bulaştırmayın tekrar. Tekrar denersiniz 1 ay sonra. Çözülmezse yedek alıp formatlayın.
Çevrimdışı şifrelenmiş sunucuda anahtarınız şu anlık bulunmuyor yakında gelecektir birkaç hafta sonra tekrar deneyin rehberi eksiksiz uyguladıysanız.Bugün yazıldığını gördüm tekrar program ile kırmayı denedim ancak kırılmadı. Yardımcı olabilir misiniz?
Sizin uzantı Puma değil ki onu deniyorsunuz?Puma olan versıyonda sıfrelı dosyayı secerken orıjınal olan resım dosyasını secmıyor, hıc boyle bır durum oldu mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.