Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

• Evet

Oy: 25 24,5%
  • Hayır

Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

Oy: 52 51,0%

• Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
evet cerzler var cogunlukta ama bılmedıgım bırkac dosya mevcut yanlız sıralamda yad anerde hata yaptıgımı anlayamadım t1 uzantılı olmasıyla beraber cozmem gerekıyor normalde cogunluk kurtarmıs gorunuyor ....pro tam surum olmadıgından 48 saat sonra sılecekmıs bekleyın dıyor.

Dosya Ekleri

• spyhunt.png
    spyhunt.png
    58,3 KB · Görüntüleme: 61
Çoğu artık dosyalar.
t1 uzantılı olmasıyla beraber cozmem gerekıyor normalde
T1 olması kesin çözüleceği anlamına gelmiyor. Sunucuda anahtarı varsa çözer. Senin dediğinle programın söylediği tutmuyor. 48 saate gerek yok oradaki dosyaları ele kendin de silebilirsin bu arada.

Çoğu artık dosyalar.

T1 olması kesin çözüleceği anlamına gelmiyor. Sunucuda anahtarı varsa çözer. Senin dediğinle programın söylediği tutmuyor. 48 saate gerek yok oradaki dosyaları ele kendin de silebilirsin bu arada.
800gb veri var onemlı olanı 10 gb kadar anca oda oglanın resımlerı onun derdındeyım yoksa hemen basıcam formatıda cocuk olunca bırde 2 senelık tum reısmlerı olunca maalesef sıkıntı oluyor :) en kotu verı kurtarmaya verıcem ne kadarı kurtarılırsa artık

programa d yı oldugu gıbı bırakmıstım ılerıde cozulebılır yazmıslar :) sanırım beklemekden baska care yok su anda artık... hdd yı bosa cıkarıp bekleyecegım..

Dosya Ekleri

• emsıcvp.png
    emsıcvp.png
    26,2 KB · Görüntüleme: 71
4 gün önce .foop uzantılı bulaştı. hemen 2 saat içinde kaspersky ile tarama yaptım bulunanları sildim.Burada uzantının yazılmasını bekledim.Bugün yazıldığını gördüm tekrar program ile kırmayı denedim ancak kırılmadı.Yardımcı olabilir misiniz? dosyaların linkini aşağı bırakıyorum.

DOSYALAR.rar

bu da şifre kırıcının raporu

emsisoft log.txt

Veri kurtarma vs. nereye verirsen ver kurtaramaz :) Birkaç hafta bu şekilde bekleyin zararlı bulaştırmayın tekrar. Tekrar denersiniz 1 ay sonra. Çözülmezse yedek alıp formatlayın.
puma olan versıyonda sıfrelı dosyayı secerken orıjınal olan resım dosyasını secmıyor hıc boyle bır durum oldumu ? bugun resımlerden bazılarının orjınallerını buldum bu seferde program nedense kabul etmıyor orjınal dosyayı

Bugün yazıldığını gördüm tekrar program ile kırmayı denedim ancak kırılmadı. Yardımcı olabilir misiniz?
Çevrimdışı şifrelenmiş sunucuda anahtarınız şu anlık bulunmuyor yakında gelecektir birkaç hafta sonra tekrar deneyin rehberi eksiksiz uyguladıysanız.
Puma olan versıyonda sıfrelı dosyayı secerken orıjınal olan resım dosyasını secmıyor, hıc boyle bır durum oldu mu?
Sizin uzantı Puma değil ki onu deniyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı