Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

• Evet

Oy: 25 24,5%
  • Hayır

Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

Oy: 52 51,0%

• Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
Vallahi hocam paylasilmamis offline keyleri burada sergilemek size de bize de artı katmaz. Biz bu verileri açarken zaten bildiriyoruz Emsisoft'un key apisine. Açıkçası yarışmaya gelmedim, ancak demo paylaşım olur ise inceleme yapar demo sunarız.

Vallahi hocam paylasilmamis offline keyleri burada sergilemek size de bize de artı katmaz. Biz bu verileri açarken zaten bildiriyoruz Emsisoft'un key apisine.
Burada paylaşmanızı istemedim yukarıda gördüğünüz gibi programa destek verebilir veya aracınızı yapıp toplu kurtarma için bir anahtar elinizde bulunuyorsa artık hangi kuruluş veya neyseniz tavsiye verebilrsiniz demiştim.
Eğer anahtar paylaşıyorsanız demek ki elinizde yeni varyantların çözümleri hala yok ki hala güncel olarak listede değil yazılımın
Açıkçası yarışmaya gelmedim, ancak demo paylaşım olur ise inceleme yapar demo sunarız.
Yarışma olarak bir çabam olmadı, sadece burası reklam veya tanıtım yapılacak bir konu olmadığını bizim gibi ücretsiz veya bir bilginiz varsa kaynak kodları, araçlar vb. konuda geçmeyen bir bilgi varsa katkıda bulunabileceğinizi bildirdim. Amacınız tanıtım reklam, yönlendirme ücret istemek gibi bir şey ise de kendi konunuzu açmanız gerektiğini konuyu daha fazla kirletmemeniz gerektiğini bildiriyorum.

hocam merhabalar powd uzantılı fidye virüsü hakkında son bir gelişme var mı?

Bana 2 gün önce yeni çıkan bir virüs bulaştı .lkhy uzantılı, henüz decrypterlar çözemedi. Acaba bunlara çözüm gelmesi ne kadar zaman alıyor yaklaşık?

Bana 2 gün önce yeni çıkan bir virüs bulaştı .lkhy uzantılı, henüz decrypterlar çözemedi. Acaba bunlara çözüm gelmesi ne kadar zaman alıyor yaklaşık?
Çözüm için belirli bir zaman yok seneler sürebilir veya hiç bulunmayabilir. Bu süre suçluluların veya anahtarın ele geçrilmesi ile servera yüklenmesiyle sonuçlandığında çözüm işlemi gerçekleşebilir.

.Boza için hala bir çözüm yok. Ümidim kalmadı.

Error: No key for New Variant offline ID: A5whrmSMRYQPLIwxS6XFix1PGn8lJ9uXUaipSat1
Notice: this ID appears be an offline ID, decryption MAY be possible in the future

Hocam konunun neresine atladım bilmiyorum ama .yzqe adlı dosyalar birikmiş bütün fotoğraf ve videolarım şifrelenmiş bunun çözümü varmıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…