Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

• Evet

Oy: 25 24,5%
  • Hayır

Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

Oy: 52 51,0%

• Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
selamünaleyküm.
bende .cetori virisü bulaşmıştı. 3-4 yıl oldu acaba cözüm geldi mi?

Your personal ID:
151hTdLhhGwklCBULzxuhw4XAMFQCx0WCFGqWuVEdX2AugXiam
Sonu bu şekil olan not var T1 ile bitmiyor

Selamün aleyküm.
Bende. Cetori virisü bulaşmıştı. 3-4 yıl oldu acaba cözüm geldi mi?

Your personal ID:
151hTdLhhGwklCBULzxuhw4XAMFQCx0WCFGqWuVEdX2AugXiam
Sonu bu şekil olan not var T1 ile bitmiyor
Aleyküm selam, maalesef ilk varyantlardan olmasına rağmen hala çevrimiçi olanlar için bir çözüm sunulmadı.

Benim de CDTT'ler yedekte hala duruyor pek önemi kalmadı ama olsun. Sanki konu içinde biri daha önce şifrelediğimiz ve sonrasında kripto virüsü bulaşmış RAR dosyasından veriyi kurtarabileceğimizi yazmıştı. Yanlış mı hatırlıyorum böyle bir şey var mı acaba?

Yapay zekalı bir sistem şu şifreleri 1dkda çözer ama umurlarında değil ki zenginlerin.
Haklısın bilinen bütün yapay zekaları denedim. Olmadı, olmuyor adam .bat dosyasıyla çözüyor mevzuyu dosyanın içeriğini açıklasa binlerce mağdur insan belki istifade edecek ama olur mu parayla çözecekler...

selamlar t1 durumumu nasıl öğrenebilirim acaba? Harici Belleğimi olaydan sonra senelerdir hiçbir bilgisayara takmadım. Gerekirse gönderebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…