Öyle düşündüğün gibi değil.Yapay zekalı bir sistem şu şifreleri 1dkda çözer ama umurlarında değil ki zenginlerin.
Öyle düşündüğün gibi değil.Yapay zekalı bir sistem şu şifreleri 1dkda çözer ama umurlarında değil ki zenginlerin.
Ne öyle değil sıkıştırma algoritmasını çözmesine bakar. Kripto yolunu bulur, dosyaları kurtarır. Şifreyi teker teker deneyip kırmasından bahsetmiyorum.Öyle düşündüğün gibi değil.
Aleyküm selam, maalesef ilk varyantlardan olmasına rağmen hala çevrimiçi olanlar için bir çözüm sunulmadı.Selamün aleyküm.
Bende. Cetori virisü bulaşmıştı. 3-4 yıl oldu acaba cözüm geldi mi?
Your personal ID:
151hTdLhhGwklCBULzxuhw4XAMFQCx0WCFGqWuVEdX2AugXiam
Sonu bu şekil olan not var T1 ile bitmiyor
Murat hocam ilgin alakan için teşekkür ederim. Yıllardır herkese cevap veriyorsun.Aleyküm selam, maalesef ilk varyantlardan olmasına rağmen hala çevrimiçi olanlar için bir çözüm sunulmadı.
Denk geldiğim çoğu kişiye dediğiniz gibi cevap vermeye çalışıyorum. Rica ederimMurat hocam ilgin alakan için teşekkür ederim. Yıllardır herkese cevap veriyorsun.
Haklısın bilinen bütün yapay zekaları denedim. Olmadı, olmuyor adam .bat dosyasıyla çözüyor mevzuyu dosyanın içeriğini açıklasa binlerce mağdur insan belki istifade edecek ama olur mu parayla çözecekler...Yapay zekalı bir sistem şu şifreleri 1dkda çözer ama umurlarında değil ki zenginlerin.
selamlar t1 durumumu nasıl öğrenebilirim acaba? Harici Belleğimi olaydan sonra senelerdir hiçbir bilgisayara takmadım. Gerekirse gönderebilirim.kodg uzantısı rehberde gördüğünüz gibi 1. araçta mevcut. Eğer kullanıcı kimliğiniz t1 yani çevrimdşı ise çözümü mevcut ve basit. Eğer t1 lduğunu doğrularsanız bağlanıp yardım edebilirim.
Murat ustam merhabalar. Bilgisayarıma .neer virüsü bulaştı bu konu hakkında yardımınız olur mu acebaDenk geldiğim çoğu kişiye dediğiniz gibi cevap vermeye çalışıyorum. Rica ederim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.