Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

• Evet

Oy: 25 24,5%
  • Hayır

Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

Oy: 52 51,0%

• Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
Çevrimdışı şifrelenmiş sunucuda anahtarınız şu anlık bulunmuyor yakında gelecektir birkaç hafta sonra tekrar deneyin rehberi eksiksiz uyguladıysanız.

Sizin uzantı Puma değil ki onu deniyorsunuz?

Konuda .foop uzantısını görünce çözüldü sandım.Dediğiniz adımları uyguladım kasper ile taradım dosyaları foruma koydum.Başka yapılacak bir şey yok sanırım

Çevrimdışı şifrelenmiş sunucuda anahtarınız şu anlık bulunmuyor yakında gelecektir birkaç hafta sonra tekrar deneyin rehberi eksiksiz uyguladıysanız.

Sizin uzantı Puma değil ki onu deniyorsunuz?

onların sısteme attıgım dosyalarda upload edılen sayfasında yanı o sekılde bunu deneyebılırsınız yazmıs denedık olmadı :)

yanlız soyle bır durumda var ne hıkmetse turkıyede cok fazla bır bılgı yok bazı yabancı syafalarda anlatılmıs ve vıdeo cekılmıs halbukı bayagıda kısıyı 2017 den berı etkıleyen bır durum ...

onların sısteme attıgım dosyalarda upload edılen sayfasında yanı o sekılde bunu deneyebılırsınız yazmıs denedık olmadı :)

yanlız soyle bır durumda var ne hıkmetse turkıyede cok fazla bır bılgı yok bazı yabancı syafalarda anlatılmıs ve vıdeo cekılmıs halbukı bayagıda kısıyı 2017 den berı etkıleyen bır durum ...

Aynen öyle türkçe olarak verimli olan bir burada konu buldum.Gerisi hep yabancı. Biz fazla önemsememişiz anlaşılan

Aynen öyle türkçe olarak verimli olan bir burada konu buldum.Gerisi hep yabancı. Biz fazla önemsememişiz anlaşılan
normalde eskı bır olay 3 senelık lakın devam edıyor olması sıkıntı ve kolayca bılgısayarı bılınclı kullananların yakalanabılecegı bır vırus de degıl ısın acıgı bana kalırsa ben hayatımda ılk defa bu tıp bır vırus yedım coookıe takıp vs sacma vırusler harıc onuda oglan dan dolayı yedık saolsun...ne yapalım kaderımız de bıze de cıktı.
ama sıkıntılı durum olan turkıyede aslında cogu kısıde var farkıl uzantılar oldugu ıcın olayı cozemıyorlar yaklasık 10 kısıyle gorustum 4 tanesının aynı tıp vırus den magdur olan en az 1 arkadası var coguda dosyaları sılmıs...

Konuda .foop uzantısını görünce çözüldü sandım.
Büyük puntoyla belirttiğim gibi yazılımın tanıdığını ancak çözümün t1 olanlara etki ettiğini belirtmişim. Sizin de t1 ancak sunucuya iş düşüyor bundan sonrası, uzantı için anahtar yayınlandığında otomatik sunucuya eklenip tekrar taradığınızda çözüm sağlanıyor. Ne zaman ele geçer ne zaman biri anahtarı ekler burası sadece muallak. Çevrimiçi olan için zaten şans yok gibi bir şey :)
deneyebılırsınız yazmıs denedık olmadı :)
Öyle bir şey yazmıyor sitede. Uzantı hangisiyse o aracı çalıştırmanız gerekir.

Büyük puntoyla belirttiğim gibi yazılımın tanıdığını ancak çözümün t1 olanlara etki ettiğini belirtmişim. Sizin de t1 ancak sunucuya iş düşüyor bundan sonrası, uzantı için anahtar yayınlandığında otomatik sunucuya eklenip tekrar taradığınızda çözüm sağlanıyor. Ne zaman ele geçer ne zaman biri anahtarı ekler burası sadece muallak. Çevrimiçi olan için zaten şans yok gibi bir şey :)

Öyle bir şey yazmıyor sitede. Uzantı hangisiyse o aracı çalıştırmanız gerekir.

Programı sürekli tekrar indirmeme gerek yok değil mi onlar eklediğini zaman çözülür

bu arada bir data kurtarma şirletiyle görüştüm.1500 dolara çözeriz diyorlar:D fidyeciler bile yüzde 50 indirim yapıp 480 dolar demişti:D

Programı sürekli tekrar indirmeme gerek yok değil mi onlar eklediğini zaman çözülür.
Gerek yok.
Data kurtarma şirletiyle görüştüm. 1500 dolara çözeriz diyorlar:D fidyeciler bile yüzde 50 indirim yapıp 480 dolar demişti:D
:D İnanma boşver çözemezler zaten.
.lokd için bir çözüm bulabilen var mı?
Konu başını okumadan neden geliyorsun?

Kodlarla calısan bıri belkı 1 ay kendını bu ıse verırse cozulebılır.
Elinde süper bilgisayar varsa belki dediğin olur. Bizim bilgisayarlarla mümkün değil :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı